To je to što me zanima!

Moćni sastojci za ujednačen i mladolik ten: Retinol i vitamin C

Dio su rutine njege kože koja ima borice, ali i sklonost stvaranju hiperpigmentacijskih mrlja. Odgovaraju svim tipovima kože, no ako je previše osjetljiva, treba pripaziti i prvo testirati formulu
Vidi originalni članak

Anti-age industrija ima nekoliko favorita koji su nezaobilazni u formulama za ujednačenu put. Pasat će starijoj koži, ali i onoj koja već pokazuje naznake prvih bora ili hiperpigmentacija, naročito nakon boravka na suncu koje može biti jako i - zimi.

- Retinoidi su snažni aktivni sastojci koji se bore protiv prvih znakova starenja, akni i hiperpigmentacije. Kako biste vidjeli rezultate, koristite ih dva puta tjedno - komentirala je britanska dermatologica  Dr Thivi Maruthappu za Vogue.

POGLEDAJTE VIDEO: Dnevne i noćne kreme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Retinoli u formulama dolaze u koncentracijama, stoga treba prvo provjeriti odgovara li vam ili vam je koža previše osjetljiva za to.

VRLO PRAKTIČNO Ako vam je kosa 'neposlušna': Razne punđe, wet look i rep

Ovaj sastojak potiče obnavljanje kože te je čini ujednačenom i elastičnom. Pritom je uz retinol potrebno koristiti kreme za hidrataciju, kako biste dodatno pojačali dubinsku vlagu pri obnovi kože.

JUTRO NAKON NOVE GODINE Previše partijanja i premalo sna: 6 najboljih beauty trikova kako zamaskirati umorno lice

- I Vitamin C je odličan sastojak, namijenjen je svim tipovima kože. Djeluje na kožu na način da je posvjetljuje i pojačava sjaj te je odličan antioksidans. Ujutro ga možete nanijeti i ispod kreme sa zaštitnim faktorom - savjetuje stručnjakinja.

ZA MLADOLIK TEN Anti-age tretmani i siva koža: Zima je pravo vrijeme za rituale s kemijskim piling formulama

Anti-age formule za njegu kože namijenjene su koži koja pokazuje znakove umora i starenja, bez obzira na godine, jer svatko ima drugačije kozmetičke potrebe.

Retinol i vitamin C praktični su u obliku seruma ili fluida koji idu na čisto lice, prije svake druge njege.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare