To je to što me zanima!

Moda na meniju: Prada otvorila kafić u stylish centru Londona

Brendovi šire utjecaj te nerijetko sudjeluju u projektima uređenja prostora, a ponekad uđu i u gastro scenu. Sada je dašak talijanskog stila ušao i u centar britanske prijestolnice
Vidi originalni članak

Milano i London imaju mnogo toga zajedničkog na polju mode, oba su grada među najvećim svjetskim liderima. Neki dan tamo je finiširan jedan atraktivan projekt, Prada je otvorila kafić u Harrodsu. Luksuz je tema prostora, a glavne nijanse su one puderasto zelene.

Inspiriran milanskim butikom u Galleria Vittorio Emanuele II, povijesnom dućanu otvorenom davne 1913., Prada Caffè svojim gostima nudi ugođaj talijanske sofisticiranosti. Brend je krenuo s prtljagom i luksuznim torbama, no s vremenom uveli su i odjeću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od crno-bijelih kockastih podova do cvjetnih reljefa, svaki detalj Caféa jedinstvena je referenca na prvu trgovinu ove kuće koja je danas jedna od najznačajnijih na svijetu. Čak i stropovi podsjećaju na ikonografiju brenda, obojenu u kultnu Prada zelenu koja također prekriva sofe i fotelje u baršunu, a posuđe je čista elegancija.

Šalice, tanjuri i detalji dio su kolekcije od nježno plavog japanskog porculana ukrašenog kontrastnim crnim nitima, a tu su i čaše od puhanog kristala. 

PROMO Ugodno, luksuzno i klasično! Haljine na preklop su opet u modi

Uskoro stiže i kiosk sa sladoledom, što će dodatno pojačati dojam elegancije i talijanske klasike.

OUTFIT DANA Ženstveni kardigan u chic nijansi blage ružičaste idealan je za ovo prijelazno vrijeme

Na meniju se nalaze slastice, ali i tradicionalna talijanska hrana. Ovo je dašak Milana u centru Londona, čime stilska simbioza postaje jedinstvena. Inače, Milano je više elegantan, klasičan, dok je London dom punka i modnog bunta te škotskih motiva i vrhunskih Savile Row krojača.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare