Obavijesti

Promo sadržaj

Ugodno, luksuzno i klasično! Haljine na preklop su opet u modi

Ugodno, luksuzno i klasično! Haljine na preklop su opet u modi
10

Zajedno s proljećem stigla je i nova kolekcija Duchess haljina na preklop

Ove zapanjujuće i svestrane haljine osvojile su modni svijet i to s dobrim razlogom. Sa svojim laskavim, lepršavim dizajnom i privlačnom teksturom, haljine na preklop savršen su dodatak svakoj garderobi. 

Bilo da se dotjerujete za posebnu prigodu ili samo želite dodati dašak elegancije svom svakodnevnom stilu, haljine na preklop pravi su izbor. Od razigranih mini haljina do sofisticiranih maksi haljina, postoji haljina na preklop za svaku priliku i svaki osobni stil. 

Ali prednost ovih haljina nije samo njihova estetska privlačnost. Njihov dizajn omogućuje dodatno kretanje i udobnost, što ih čini izvrsnim izborom za one koji žele izgledati elegantno bez žrtvovanja udobnosti. Osim toga, nevjerojatno im je jednostavno dodati asesoare, bilo da ih želite dotjerati upečatljivim nakitom ili maramom. 

Duchess womens wear je modni brand kojeg je na tržište lansirala Snježana Schillinger i mladi modni dizajner Antun Tin Brišar. Haljine, kompletna modna linija su kreirane prema potrebama svake moderne žene. Haljine moraju biti udobne, a takvima ih čini poseban kroj, uzorak ili tekstura ugodnih materijala - pamuk, viskoza, vuna, svila i dr., a naravno moraju sjajno i izgledati. Linije kroja su takve da omogućuju slobodno kretanje, ali i naglašavaju ženstvene linije tijela. Ovisno o kombinaciji većina haljina može biti idealna i za dnevnu i večernju varijantu. 

10
| Foto: Marina Tunjić

Ove sezone smo se odlučili za malu promjenu pri izlaganju naših kolekcija. Osim standardnih kolekcija proljeće/ljeto i jesen/zima, ove godine po prvi puta izbacili smo mini kolekciju za proljeće. U sam fokus stavili smo naše viđenje haljine na preklop. Može se vidjeti u nekoliko različitih izdanja. Poigrali smo se dužinom, bojom, teksturom materijala i raznim detaljima poput same dužine haljina, dužine rukava,ovratnikom i mnogim drugim detaljima. Jako nam je bilo bitno da haljine predstavimo u jednom ugodnom, luksuznom, a opet klasičnijem ambijetnu jer je baš takvo naše viđenje modela haljine na preklop. Odlična je za svaku priliku svaka klijentica može pronaći model koji joj pristaje i može ga kombinirati u raznim prigodama od dnevne varijante pa do večernjeg izlaska. Ponosni smo na naše modele haljine na preklop jer su jako traženi modeli i nadamo se da ćemo ovom kolekcijom opravdati povjerenje naših kupaca. – Snježana Schillinger 

Na Duchess webshopu moguće je pronaći širok izbor haljina na preklop raznih boja, stilova i veličina. Možete pronaći savršenu haljinu za svaku priliku. Haljine Duchess izrađene su od visokokvalitetnih materijala i stručne izrade, što jamči da ćete izgledati i osjećati se najbolje svaki put kada ih nosite. Kompletna proizvodnja brenda Duchess radi se u Hrvatskoj, a haljine je moguće pogledati i uživo u show roomu u sklopu Galeria Business Centra u Zagrebu. 

Ne propustite ovaj trend i pogledajte novu kolekciju Duchess haljina već danas i otkrijte svoju novu omiljenu stavku garderobe! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.