To je to što me zanima!

Modna agencija Kate Moss: Važno je imati slavno prezime

U njezinoj modnoj agenciji izlistana su imena manekenki kao što su unuka Keitha Richardsa, Ella te i kći gitariste iz benda The Clash, Micka Jonesa, jer slavna je manekenka ujedno uspješna poslovna žena
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Brend donjeg rublja Victoria's Secret zatvara 250 poslovnica

Osim vlastite kćerke Lile Grace, članovi agencije slavne manekenke Kate Moss djeca su slavnih. Ona, naime, nije dugo tražila kako bi pronašla uspješne "projekte", jer zna da su poznato ime i lijepo, mlado lice, idealna formula za uspjeh.

Među članicama njezine agencije su unuka Keitha Richardsa, Ella, a onda i Stella, kći gitariste benda The Clash, Micka Jonesa.

ORMARI PUNI LUKSUZA Zavirite u ormare slavnih: Kim i Khloe, Mariah Carey, Paris...

U ovom prestižnom modnom društvu su i Wolf Gillespie, sin Bobbyja, frontmena benda Primal Scream  kao i kći glumice Sam Morton, Esme Creed-Miles.

LUKSUZNI MINIMALIZAM 5 klasika za mušku eleganciju: Od Rolexa, Pateka do Cartiera

- Volim se družiti s prijateljima i njihovom djecom, čak idemo zajedno i na odmore - komentirala je Kate u jednom od intervjua.

PRISTUPAČNI I STYLISH Pripreme za more: 10 super badića iz high-street dućana

Ova 46-godišnja manekenka prije četiri je godine otvorila agenciju i "pokupila" djecu i unuke svojih slavnih prijatelja kako bi ih upisala u agenciju s vlastitim imenom, objavio je The Mirror. 

Njezina Lila Moss ima 17 godina i polako postaje jedno od najtraženijih lica, a sličnost s mamom iz mladih dana, s početka karijere, očita je na prvi pogled. Lilin otac je Jefferson Hack, slavni izdavač i suosnivač kuće Dazed Media.

INOVATIVNA ESTETIKA Neobičan pristup: Lijepi nakit za čišćenje i skupljanje smeća

Kate Moss jedna je od onih manekenki koja je godina punila stupce medija svojim raskalašenim, noćnim životom, no s godinama se smirila i posvetila biznisu te otvaranjem modne agencije nastavlja uspješnu karijeru na svjetskoj modnoj sceni. Ako netko ima kontakte s dizajnerima, brendovima i fotografima, to je definitivno Kate.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Brend donjeg rublja Victoria's Secret zatvara 250 poslovnica

POGLEDAJTE VIDEO Dean Kotiga: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare