To je to što me zanima!

'Moj dečko me zaključao van sobe za vrijeme seksa utroje'

Mlada djevojka se požalila kolumnistici The Suna kako joj se izlazak s dečkom u obližnji bar pretvorio u horor kad se u jednom trenu našla u njegovom stanu slušajući kako ima seks s drugom
Vidi originalni članak

Draga Deidre,

Imam 21, a moj dečko 23 godine. Imamo fantastičnu vezu, koja traje već dvije godine. Već neko vrijeme razgovaramo o zarukama i planiramo se vjenčati kroz par godina.

Inače, nemam puno prijateljica budući da moj dečko i ja radimo u istoj firmi, on na terenu, a ja u uredu. Firma je u procesu širenja i nedavno je u uredu počela raditi nova djevojka. Nevjerojatno je bilo napokon imati kolegicu u uredu koja je simpatična i zabavna. Ona ima 19 godina. 

Kad sam ju upoznala sa svojim dečkom bilo je očito da mu se sviđa. Nije ju mogao prestati gledati. Jedne večeri sjeli smo se u bar i on mi je predložio da i nju pozovemo da nam se pridruži.

TEŠKA ODLUKA Muškarac s kojim se viđam je bolji u seksu - od mojeg muža

Isto kao i ja, ne zna puno ljudi, pa sam joj poslala poruku da dođe van, na što je ona odmah pristala. Vlasnik bara je slavio rođendan i sve goste je častio pićem. Popili smo puno više nego inače.

Na kraju večeri sjela se s nama u taksi i svi zajedno smo otišli u stan mog dečka. Svi smo flertali sa svima. Kad smo stigli, bacili smo se na krevet i počeli skidati odjeću. Izgledalo je kao da ćemo imati seks utroje. Sve je bilo u redu dok smo se ljubili, ali uskoro je ona počela seksualno zadovoljavati mojeg dečka, piše britanski Sun.

Gledajući ih, u sekundi sam se otrijeznila i počela me loviti mučnina. Izašla sam iz sobe i zalupila vratima. Ono što se sljedeće dogodilo me šokiralo.

Moj dečko je iza mene zaključao vrata tako da se ne mogu vratiti unutra, a kroz vrata sam čula da se smiju. Bila sam u šoku. Ujutro sam ga pitala jesu li se poseksali i naravno da je on rekao ne. Ali mu ne vjerujem. Nemam pojma što da mislim.

Deidre odgovara:

Kod seksa utroje na kraju je uvijek netko povrijeđen. Ti si željela isprobati ovakav seks, ali tvoj dečko je prešao crtu zaključavši sobu iza tebe. Naravno da ne vjeruješ u to da njih dvoje nisu imali seks, s dobrim razlogom. 

Najmanje što ti duguje su isprika i objašnjenje. Ako mu se toliko sviđa tvoja kolegica, onda je najbolje da prestane zavaravati sebe i tebe. 

NIJE UVIJEK KLITORIS BITAN Igranje bradavicama je jedino što neke žene vodi orgazamu

A i tvoja kolegica ti definitivno duguje ispriku. Ako je za nju seks utroje bio samo rezultat pijane večeri i dobrog društva i nema namjeru ništa pokušati s tvojim dečkom, onda te ona može ohrabriti da učiniš pravu stvar. 

U suprotnom, tvoja veza i tvoj odnos s kolegicom na poslu će u najmanju ruku biti neugodni. 

A tvoj dečko je ozbiljno ugrozio vašu vezu i budućnost, stoga se treba itekako pobrinuti da te uvjeri da si ti jedna i jedina za njega. 

Pročitajte još i ovo: 5 najgorih stvari koje ti se mogu dogoditi za vrijeme seksa

Idi na 24sata

Komentari 168

  • •☆.•*Montenegro Diamantes*•.☆• 10.05.2018.

    ..Lijep i poučan text, za dodjelu žutih..oskara, pa ga gukni junače..!..

  • black_cat 10.05.2018.

    The Sun dođe negdje kao pandan 24 h u HR.. dr. Deidre->dr. Melvudin ..ozbiljnija i suvislija pitanja i odgovore pročitah u Modroj Lasti

  • Exterminator 10.05.2018.

    Protagonisti ove priče su Mislav Bago , Martina D i još ne znamo tko je treća osoba ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare