To je to što me zanima!

Moj me suprug prevario nakon 1 godine braka i to s muškarcem

Preljub je nešto preko čega rijetko tko može proći, no što kada vas muž prevari s muškarcem? Anonimna žena je imala upravo takvo iskustvo i traži savjet jer nije sigurna što učiniti
Vidi originalni članak

U nastavku pročitajte ispovijest žene koju je suprug prevario s muškarcem te odgovor na njenu ispovijest od Coleen Nolan, savjetnice s Mirrora.

'Draga Coleen,

Moj suprug i ja smo oboje u ranim 30-ima i zajedno smo četiri godine. Nedavno mi je priznao da je nakon godine dana našeg braka spavao s drugim muškarcem. Dogodilo se to samo jednom i on kaže da zbog toga žali i da se osjeća krivim. Rekao je da je bio pijan i optužuje alkohol za to što se dogodilo.

KRAJNJA IZDAJA Tko oprašta preljub? Ovan će se razvesti, a Ribe su 'slijepe'

Razlog zbog kojeg mi je to konačno rekao je taj što je taj muškarac (prijatelj od prijatelja) u kontaktu s njim i želio se družiti s njim, pa mislim da se zabrinuo da bih mogla otkriti što se dogodilo.

Povrijeđena sam zbog onoga što je učinio, ali još uvijek želim da naš brak funkcionira jer ga volim. Ne znam kako se nositi s tim i mogu li stvari stvarno krenuti na bolje. Voljela bih čuti vaše mišljenje'.

Odgovor

'Zvuči kao da želite da brak ponovno funkcionira, pa bi možda mogli reći tom tipu da znate što se dogodilo i da bi cijenili da više ne stupa u kontakt s vašim suprugom.

Također, mislim da se morate usredotočiti na širu sliku - možete li stvarno oprostiti svom mužu i ponovno mu vjerovati? On bi također mogao imati koristi od razgovora sa savjetnikom zato jer vas je njegovo ponašanje povrijedilo i naudilo vašem braku. Također on mora biti iskren prema sebi i razmišljati je li to doista bilo jednokratno ili želi istražiti svoju seksualnost.

TKO I KAKO VARA? Preljubnik se postaje na ova 3 načina, čak i kad je 'bezazleno'

Mislim da iza okrivljivanja alkohola za njegovo ponašanje stoji nešto drugo i da to nije prvotni razlog zbog kojeg se to dogodilo, već je to ponašanje uzrok nečeg drugog'.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • muskarac 27.07.2020.

    ovakvu vrstu prevare ne bih mogla oprostit jer bi bila prevarena na vise nivoa ...

  • crna žena 26.07.2020.

    Što dalje od njega to bolje.

  • ♡♡♡ 26.07.2020.

    Kaze meni majka za jednog poznanika da ga je zena nasla s drugom u krevetu, kazem ja... moglo je bit i gore. Pita ona mene.. kak gore? Pa mogla ga je naci s muskarcem u krevetu .. mislim covjek se nasmije na to, ali to je zalosno a ne smijesno... da ga ne znam koliko volim vidjeti ga vise ne bih mogla, letio bi van iz kuce

Komentiraj...
Vidi sve komentare