To je to što me zanima!

Moj suprug je fit, a mene 'malo ima', svi su uvjereni da me vara

Iako je Carla 'uvijek bila vrlo samouvjerena', jer je njezin partner uvijek sve prihvaćao kod nje - priznaje da suočavanje sa zločestim komentarima na račun njezinog tijela 'nije ugodno iskustvo'
Vidi originalni članak

Carla (29) i Larry White (31) upoznali su se na aplikaciji za upoznavanje prije tri godine. Par iz San Diega vjenčao se devet mjeseci kasnije i zajedno su tri godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je Carla 'uvijek bila vrlo samouvjerena', jer je njezin partner uvijek sve prihvaćao kod nje - priznaje da suočavanje sa zločestim komentarima na račun njezinog tijela 'nije ugodno iskustvo'.

ODLIČAN TRIK Za sjajnu kožu: Izmasirajte lice žlicom ujutro za svjež izgled

Carla, koja je htjela smršavjeti kako bi poboljšala svoje izglede za trudnoću, odlučila je podijeliti sve pojedinosti o svom putovanju na svojim društvenim mrežama.

- Dobivala sam jako ružne komentare o svom izgledu. Ljudi su me pitali zašto bi Larry bio s nekim poput mene - ispričala je Carla koja ima i sindrom policističnih jajnika (PCOS).

BIRAJTE MANJE ŠMINKE Vizažistica slavnih otkrila svoje najbolje savjete za lijepi izgled

- Neki od najbolnijih komentara koji mi padaju na pamet su da on sigurno vodi dobrotvornu zakladu 'Make-A-Wish' ili da me sigurno vara jer sam 'tako debela' - dodala je.

- Sigurno nije ugodno čitati takve komentare, ponekad se rastužim, ali uglavnom ne dopuštam da to utječe na mene - priznaje.

Carla je prošle godine dobila djevojčicu po imenu Lucy - a sada je usredotočena na postizanje zdrave težine kako bi bila najbolji roditelj.

- Trenutno sam teža nego ikad prije jer sam se jako udebljala nakon poroda zbog hormonalne neravnoteže. Zbog svoje kćeri želim biti mršavija i zdravija - rekla je.

Unatoč negativnim komentarima na internetu, Carla, koja se zalaže za pozitivan odnos prema tijelu, ima i veliku zajednicu istomišljenika koji podržavaju njezinu vezu, piše Daily Mail

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Pero Vetrenjača 18.09.2023.

    Ima nje malo više od malo. 29 godina, uuuu, bit će toga još.

  • MaraMaraMara 01.09.2023.

    Crnci jako vole punije žene. Da je mršavija, ne bi je ni primjetio.

  • spirit lamp 31.08.2023.

    Fakat ne kuzim zle komentare, obadvoje su bas zgodni. OK ima je malo vise ali zenska je zgodna a I on.

Komentiraj...
Vidi sve komentare