To je to što me zanima!

More i sunce su vam uništili kosu? Donosimo savjete kako oživjeti beživotne vlasi i frizuru

Spas za kosu, koju je nagrizla sol i posvijetlilo te osušilo sunce je ulje od makadamije i argana. No možete zaviriti i u kuhinju pa na kosu staviti malo kokosovog ulja
Vidi originalni članak

More i sunce ne gode kosi pa je nakon povratka s odmora treba posebno njegovati i paziti. Kosa je isušena pa je treba obnoviti.

POGLEDAJTE VIDEO (Izrada frizure s mermaid valovima u salonu Raptur):

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vlasi često pucaju ili cvjetaju pa ih treba osvježiti. Mnogi kažu da je upravo to savršeno vrijeme za odlazak frizeru. Isto tako, sunce je posvijetlilo kosu pa možete razmisliti i o novoj boji, koja može vratiti kosu u život.

JEDNOSTAVNE IDEJE Praktični savjeti kako rashladiti dom tijekom nesnosnih vrućina

Ako želite dubinski obnoviti kosu, postoje razni keratinski tretmani i kupke. Pomoći će vam i ulja od makadamije i argana. No zaviriti možete i u kuhinju po - kokosovo ulje. Ono je idealno za oporavak kose nakon odmora na moru jer je slično prirodnoj lipidnoj strukturi kose i sposobno je prodrijeti u kosu više od ostalih ulja.

SAVJETI STRUČNJAKA Održavanje bijele odjeće: Kako spriječiti nastanak žutih mrlja

Nanesite ga redovito, od dva do tri puta tjedno ako imate normalan tip kose, a rjeđe ako imate tanju kosu. Osim što čuva vlasi, olakšava češljanje i stiliziranje, povećava sjaj i sprečava kovrčanje. Sprečava i daljnje pucanje vrhova pa je dobar saveznik za ljepotu. Neki koriste organsko, nerafinirano ili čisto kokosovo ulje ravno iz staklenke kao tretman za kosu, a korisni su i regeneratori od kokosa.

Isto tako, kako biste spasili suhu kosu nakon mora nanesite barem jednom tjedno masku za hidrataciju kose. Masku je nužno držati od pet do deset minuta i zatim temeljito isprati kako bi bila djelotvorna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare