To je to što me zanima!

Moschinova nova kolekcija bila je dizajnerski lutkarski show

Na Moschino reviji su bili svi - Anne Wintour i njezini brojni utjecajni kolege, a modeli su hodali u novim kreacijama za proljeće, samo što su sve to bile lutke, jer posebna vremena zahtijevaju inovaciju i kreativnost
Vidi originalni članak

Jeremy Scott, kreativni direktor kuće Moschino, jedan je od onih dizajnera koji ove godine smatraju da nam treba nešto čarobno, drugačije, kreativnije, iako je njegov izričaj uredno inovativan i vrlo kostimografski.

Ova godina donosi nove izazove prezentacije, pa je Scott pripremio simpatičan show, manekenke su male lutke, visoke tek oko četrdesetak centimetara, a kretale su se pred publikom u kojoj su sjedile male replike modnih urednika kao što su Anna Wintour iz američkog Voguea i Edwarda Enninful urednika britanskog izdanja.

Bila je tu i lutkica koja je predstavila - Annu Dello Russo, modnu ikonu i suradnicu japanskog Vogue izdanja. Jedan od glavnih likova bio je Jeremy osobno, kao lutak.

Ovaj drugačiji, maštovitiji način predstavljanja i oblikovanja kolekcije, donio je ništa manje atraktivne kreacije, na kojima se vidjelo majstorstvo krojača i dizajnera kuće Moschino.

FINI DEČKI Muški kaputi u deset klasičnih varijanti: Od crne do čokoladne

Usred svijeta koji je opsjednut trenirkama i tenisicama, Jeremy predlaže putovanje u raskoš ženstvenih haljina i pripadajućih detalja od finih materijala.

VRATILE SE ULICE Milanski street-style se vratio: Boje, uzorci i minimalizam su tu

Jeremy je kreacije napravio i u realnim veličinama, no ovim načinom kreativne digitalne prezentacije dodatno je naglasio sklonost maštovitim projektima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 28.09.2020.

    Anne Wintour, odlična 😂😂😂👌🏻👏🏻

Komentiraj...
Vidi sve komentare