To je to što me zanima!

Može li se stvarno pretjerati s čišćenjem? Ova žena pere strop, žustro usisava vanjski prilaz...

Moja mama koja je luda za čišćenjem pere stropove i usisava prilaz kuće. Mislim da to nije normalno, ali na drugu stranu, kuća blista - napisala je uz objavljeni video zabrinuta kćer
Vidi originalni članak

Mlada žena je objavila video svoje mame u kojem žena s osmijehom na licu mokrom krpom briše strop u kuhinji i usisava pločice ispred ulaza u kuću.

@atlantisprice

Can someone please tell me if this is normal or does she need help 😂🙈##foryoupage ##fypシ ##cleaning

♬ Sexy Chick (feat. Akon) - David Guetta

Korisnica TikToka Atlantis Price je video objavila pod svojim nadimkom @atlantisprice u kojem objašnjava kako misli da joj je mama poludjela za čišćenjem. 

Može se vidjeti kako briše strop, prije nego što krene u rješavanje 'problema' ispred ulaza u kuću.

Video objavljen pod imenom 'Može li mi netko reći je li to normalno ili joj treba pomoć?' je već pogledan 22 tisuće puta, ima 1000 komentara i 700 dijeljenja. 

A komentari su postali priča sama za sebe. ljudi su se sukobili oko toga je li mama pametna ili samo opsjednuta čišćenjem. 

- Mislim da to nije normalno - napisao je jedan komentator. 

Opsjednutost čišćenje postaje sve češći problem o kojem se piše, a jedna od priča je i o Margaret Cameron (49). Ona je majka troje djece iz Velike Britanije opsjednuta čišćenjem svojeg doma da mjesečno za proizvode za dezinfekciju, čišćenje i osvježavanje prostora troši 300 funti (oko 2500 kuna). Više kaže potroši na to nego na hranu za cijelu obitelj.

- Ja jednostavno volim proizvode za čišćenje i osvježavanje. Kupujem 'Zoflora i Fabulosa' proizvode, kod kuće imam oko 600 bočica. Kad god izađem iz kuće, vratim se s barem još nekoliko njih. Boce držim u malim kutijama u ormariću i moram kupiti još nekoliko kako bih napravila više prostora za njih - ispričala je.

Blogerica Mary McClelland iz SAD-a ispričala je kako je njezin muž bio kompulzivni čistač - bio je opsjednut redom i čistoćom i nije si mogao pomoći. To je umalo uništilo njihovu ljubavnu vezu jer je ona sasvim drugačija - voli nered i smatra ga kreativnim. U svojoj ispovijesti je objasnila da je u jednom trenu postalo jasno da više ne mogu tako živjeti i da će morati svoje probleme riješiti planski.

HIGIJENA JE POLA ZDRAVLJA Samo za one s jakim želucem: Ovako izgledaju vaše umjetne trepavice kad ih ne očistite

- Prvi korak u našem planu bio je kupnja divovskog kalendara na kojem će biti raspored čišćenja i druge obveze. Taj kalendar trebao nam je biti dnevna i tjedna smjernica. Glavna stvar koju sam naučila tijekom cijelog ovog procesa je to da moram biti svjesna želja mojeg muža. Isto tako, on je priznao kako bi morao popustiti u svojim kriterijima i prestati izigravati mučenika - izjavila je.

- Najveća promjena je, međutim, bilo treniranje 'kućne diplomacije', učenje da poštujemo jedan drugoga - objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nap 14.10.2021.

    ovo je previše....

  • serendipity99 14.10.2021.

    Pa i ja uvijek usisam predulaz u kuću jer je puno kamenčića i da zaštitim kamen u ulazu. Čemu frka? Kad se čovjek namuci da ima nešto onda to treba i održavati.

  • Turbojunkie 14.10.2021.

    Najvažnije je očistiti put od kuće do posla, kakvih tamo ugroza ima......

Komentiraj...
Vidi sve komentare