Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Može li se stvarno pretjerati s čišćenjem? Ova žena pere strop, žustro usisava vanjski prilaz...

Može li se stvarno pretjerati s čišćenjem? Ova žena pere strop, žustro usisava vanjski prilaz...

Moja mama koja je luda za čišćenjem pere stropove i usisava prilaz kuće. Mislim da to nije normalno, ali na drugu stranu, kuća blista - napisala je uz objavljeni video zabrinuta kćer

VIDEO

Mlada žena je objavila video svoje mame u kojem žena s osmijehom na licu mokrom krpom briše strop u kuhinji i usisava pločice ispred ulaza u kuću.

@atlantisprice

Can someone please tell me if this is normal or does she need help 😂🙈##foryoupage ##fypシ ##cleaning

♬ Sexy Chick (feat. Akon) - David Guetta

Korisnica TikToka Atlantis Price je video objavila pod svojim nadimkom @atlantisprice u kojem objašnjava kako misli da joj je mama poludjela za čišćenjem. 

Može se vidjeti kako briše strop, prije nego što krene u rješavanje 'problema' ispred ulaza u kuću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Video objavljen pod imenom 'Može li mi netko reći je li to normalno ili joj treba pomoć?' je već pogledan 22 tisuće puta, ima 1000 komentara i 700 dijeljenja. 

A komentari su postali priča sama za sebe. ljudi su se sukobili oko toga je li mama pametna ili samo opsjednuta čišćenjem. 

- Mislim da to nije normalno - napisao je jedan komentator. 

Opsjednutost čišćenje postaje sve češći problem o kojem se piše, a jedna od priča je i o Margaret Cameron (49). Ona je majka troje djece iz Velike Britanije opsjednuta čišćenjem svojeg doma da mjesečno za proizvode za dezinfekciju, čišćenje i osvježavanje prostora troši 300 funti (oko 2500 kuna). Više kaže potroši na to nego na hranu za cijelu obitelj.

- Ja jednostavno volim proizvode za čišćenje i osvježavanje. Kupujem 'Zoflora i Fabulosa' proizvode, kod kuće imam oko 600 bočica. Kad god izađem iz kuće, vratim se s barem još nekoliko njih. Boce držim u malim kutijama u ormariću i moram kupiti još nekoliko kako bih napravila više prostora za njih - ispričala je.

Blogerica Mary McClelland iz SAD-a ispričala je kako je njezin muž bio kompulzivni čistač - bio je opsjednut redom i čistoćom i nije si mogao pomoći. To je umalo uništilo njihovu ljubavnu vezu jer je ona sasvim drugačija - voli nered i smatra ga kreativnim. U svojoj ispovijesti je objasnila da je u jednom trenu postalo jasno da više ne mogu tako živjeti i da će morati svoje probleme riješiti planski.

Samo za one s jakim želucem: Ovako izgledaju vaše umjetne trepavice kad ih ne očistite
Samo za one s jakim želucem: Ovako izgledaju vaše umjetne trepavice kad ih ne očistite

- Prvi korak u našem planu bio je kupnja divovskog kalendara na kojem će biti raspored čišćenja i druge obveze. Taj kalendar trebao nam je biti dnevna i tjedna smjernica. Glavna stvar koju sam naučila tijekom cijelog ovog procesa je to da moram biti svjesna želja mojeg muža. Isto tako, on je priznao kako bi morao popustiti u svojim kriterijima i prestati izigravati mučenika - izjavila je.

- Najveća promjena je, međutim, bilo treniranje 'kućne diplomacije', učenje da poštujemo jedan drugoga - objasnila je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru