To je to što me zanima!

Možete li vjerovati da je ovo ista žena? Kada se našminka izgleda sasvim neprepoznatljivo

Jessy Volk ne srami se pokazati svoje akne na TikToku, a zahvaljujući svojim čudesnim transformacijama stekla je veliki broj pratitelja na toj društvenoj mreži. Pokazala je kako se transformira uz pomoć šminke
Vidi originalni članak

Dok mnogi na društvenim mrežama pokušavaju skriti svoje nesavršenosti, Jessy s tim nema problema i često govori o svom problemu s aknama. 

POGLEDAJTE VIDEO - šminkanje kistovima:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, ono što uistinu fascinira njezine pratitelje su zavidne vještine šminkanja uz koje se uspije transformirati tako da je teško reći kako se radi o istoj djevojci.

@jesthejemini

##makeuptutorial ##acnecoverage ##beforeandaftermakeup ##acnemakeup ##beauty ##mua ##makeuptransformation ##realizations ##summerofgaming ##acne ##makeup

♬ Pills N Potions - Nicki Minaj

Mnogi su je pitali i kako uspijeva šminkom prekriti svoj problem, a Jessy je u videu otkrila svoju tajnu.

Da bi sakrila upale na licu mora koristiti više proizvoda.

U jednom od tutoriala vidimo ju kako koristi hidratantnu kremu, primer, korektor i concealer za prekrivanje nesavršenosti, i to sve prije stavljanja pudera.

Odabire zeleni korektor kako bi neutralizirala crvenilo kože, zatim koristi fiksator u spreju, prije nego cijelo lice prekrije podlogom u prahu. Tada opet koristi fiksator i stavlja podlogu tamo gdje je potrebno.

U drugom videu je pak pokazala i kako na lice nanosi 14 slojeva kozmetičkih proizvoda kako bi prekrila upalu akni.

@jesthejemini

Reply to @heikethemom ##hatecomments ##grwm ##adultswim ##beforeandaftermakeup ##trusttheprocess ##makeup ##mua ##patioseason ##bucketlist ##transformation

♬ Pop That - Finatticz

Uz sve to koristi i kreme za samotamnjenje kako sakrila svoju blijedu put, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Purgerica4 23.06.2021.

    Sve smo takve samo neke se transformiraju u ljepotice a neke u maškare. Koja žena nije ljepša kada se sredi !

  • 18.06.2021.

    Lijepa je i bez sminke da budemo iskreni. Neka sve zene sa tim problemom akni znaju da ce biti svom izabraniku lijepe i bez da moraju sakrivati akne. Prije cemo kolonizirati mars nego sto ce dermatolozi pronaci lijek za akne.

  • Mthesecond 18.06.2021.

    Joj pa ovo je trebalo pod uznemirujuci sadrzaj 😬😄 Eto i onda vele ljepsi spol :))) Cast pojedinkama,al ovo nije bas nest sto daje u prilog ljepsem spolu :))) Toliko sminke,toliko plastike danas na zenskim licima,tamo,amo,gubimo zene malo po malo,tko zna kamo to vodi :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare