To je to što me zanima!

Muškarac odmah zna ako ženu interesira seks s njim

Muškarci primjećuju znakove zainteresiranosti za seks, paušalno prosuđuju opće zdravlje, a ne vide razbarušenu frizuru i drukčiji lak za nokte
Vidi originalni članak

Žene previše brinu zbog prevelike stražnjice i bedara, tankih usana, izrasta ili ispucalih vrhova. No istina je da muškarci ne primjećuju takve sitnice, kaže antropologinja Helen Fisher. Zbog evolucije uočit će samo znakove koji upućuju na ženinu zainteresiranost za seks te opće zdravstveno stanje. Tako im neće smetati ako je frizura razbarušena i “nesavršena” - to će im se čak i svidjeti jer ostavlja dojam opuštenosti i neopterećenosti. Neće ih odbiti ni razmazana maskara ili olovka za oči. No primijetit će duboke podočnjake i crvenilo očiju jer to može upućivati na zdravstvene probleme. Zapravo žene najčešće kukanjem zbog nebitnih tjelesnih nedostataka usmjeravaju pozornost muškarca na njih. Tako je mala vjerojatnost da će oni primijetiti “strašne” ispucale vrhove. kaMuškarci općenito obraćaju pozornost na velike transformacije izgleda, primjerice, drastičnu promjenu frizure ili stila odijevanja. No tada se počnu pitati, ako je partnerica učinila nešto tako drukčije, očekuje li i od njega da promijeni nešto na sebi.
MUŠKARCI PRIMJEĆUJU:
Ako žena nosi previše ruža za usne
MUŠKARCI NE PRIMJEĆUJU:
Ako žena zaboravi staviti ruž na usne

Muškarce odbija previše šminke na usnama jer lako ostavlja tragove na koži i ovratniku. Također, odvraća ih od onoga što doista žele - poljubiti je, dotaknuti i približiti se partnerici.

MUŠKARCI PRIMJEĆUJU:
Ako se žena koja ih zanima ne smije
MUŠKARCI NE PRIMJEĆUJU:
Ako žena nema savršeno bijele zube

Muškarci pozorno prate suptilne znakove koji pokazuju je li žena doista zainteresirana za njih ili nije, kao što su prijateljski smiješak ili namrgođeni izraz lica. Zato su besprijekorno bijeli zubi manje važni. Dovoljno je da su uredni i da je dah uvijek svjež.

MUŠKARCI PRIMJEĆUJU:
Promjenu u dužini noktiju
MUŠKARCI NE PRIMJEĆUJU:
Promjenu nijanse laka za nokte

Oni će primijetiti promjenu u izgledu partnerice ako ih se izravno tiče. Primjerice, osjetit će razliku dok ih partnerica dodiruje ako su nekad kratki nokti postali dugi ili ako su prije bili četvrtasti, a sada su zaoštreni. No promjenu boje laka iz, primjerice, koraljno crvene u ružičastu neće uočiti. To ne znači da mu nije stalo, nego su mu drugi aspekti važniji.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 30.07.2010.

    Ma šta oni znaju, nemaju pojma... Da im pokažeš prstom ne bi skužili. Gluposti!

  • jaca 30.07.2010.

    a baš sam napravila noktiće.gdje su ta lijepa leđa?

  • monopoly123 30.07.2010.

    a bogati sto me zene zivciraju kao da je svaka savrsena bez grama sala i gluposti....pogledajete se malo...ako nas navodite a mi necemo znaci NECEMO.. a ne nekontamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare