To je to što me zanima!

Muškarac s najvećim penisom: 'Mnogim ženama smeta moja veličina, skoro sam ga slomio'

Jonah je priznao da postoje brojne prednosti njegove ekstremne veličine. Naime, njemu ne trebaju skupi auti ni pištolj da bi dokazao svoju muškost, a često mu se javljaju slavne osobe s raznim ponudama
Vidi originalni članak

Muškarac s neslužbenim rekordom najvećeg penisa na svijetu priznao je da žene imaju problema s njegovom veličinom tijekom seksualnih odnosa.

POGLEDAJTE VIDEO: Muškarac s najvećim penisom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Unatoč beskrajnom uvjeravanju žena diljem svijeta da veličina penisa nije važna, mnogi su muškarci priznali da bi više voljeli većeg.

ZA EKSPLOZIVNIJI ORGAZAM Top 20 seks poza za koje možda niste čuli: Vodopad, centrifuga, službenik njezina prijestolja...

Jonah Falcon, čija je muškost velika 34 cm kada je u erekciji, otvorio se o negativnom utjecaju njegove muškosti na njegov seksualni život.

- U posljednje vrijeme najveći izazov je to što žene više ne mogu voditi ljubav sa mnom iz nekog razloga, a nemam pojma zašto. Koristim sve lubrikante koje mogu - objasnio je.

Neslužbeni izvor čak je otkrio da je tijekom seksa morao biti oprezan kako ne bi oštetio svoju muškost.

- Uvijek sam bio vrlo oprezan da ga ne oštetim. Sjećam se da se jednom digao u krivom smjeru i došlo je do vrlo malog prijeloma. Skoro nikada ne dopuštam mi netko sjedne na njega jer bi ga tako mogao slomiti - priznao je.

Unatoč ovim borbama, Jonah je također priznao da postoje brojne prednosti njegove ekstremne veličine. U jednom intervjuu je otkrio da ljudi pretpostavljaju da je egoist, ali on je pojasnio: 'Ne treba mi skupi auto ni pištolj jer ne moram dokazivati svoju muškost'.

ISPOVIJEST PREVARENE ŽENE 'Otkrila sam da me prevario jer je seks trajao dulje nego inače, sad me svi osuđuju zbog toga'

Amerikanac je čak ustvrdio da poznate osobe često privlači njegova muškost te mu šalju poruke i žele s njim seks, piše Daily Star.

Idi na 24sata

Komentari 246

  • ferdo zagorec 27.09.2022.

    U najboljim danima bio 19 pa me pitale žene gdje ću im to stavit,34 to je za kobile!

  • 12345💣 26.09.2022.

    Ovaj moze sam sebe da jebee u guzicu🤣🤣🤣

  • max2017 17.09.2022.

    srećko......

Komentiraj...
Vidi sve komentare