Obavijesti

Lifestyle

Komentari 53

Top 20 seks poza za koje možda niste čuli: Vodopad, centrifuga, službenik njezina prijestolja...

Top 20 seks poza za koje možda niste čuli: Vodopad, centrifuga, službenik njezina prijestolja...

U svakoj vezi se ponekad dogodi daseks postane dosadan, a onda par izgubi želju za seksom. kako se to ne bi i vama dogodilo, provjerite ove odlične seks koje mogu začiniti vaš seks

VIDEO

1. Seks poza: Vodopad

Prednosti: Krv će 'pojuriti' i u drugu glavu.

Tehnika: Muškarac se treba leći na rub kreveta s nogama na njemu, a glavom na podu. Prilikom seksa krv će pojuriti i prema glavi, što će stvoriti fantastični orgazam.

POGLEDAJTE VIDEO: Seks nakon pomlađivanja vagine

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Vaginalno pomlađivanje VIDEO

2. Seks poza: Jedna uvis

Prednosti: Ovo je najbolja pozicija za žene koje su jako osjetljive na jednoj strani klitorisa. 

Tehnika: Muškarac se treba kleknuti na pod uz rub kreveta. Žena treba leći na leđa na rubu kreveta s jednom nogom podignutom uvis te ju pridržavati rukama obavijenima oko bedra, najbolje odmah ispod koljena. S jednim kukom malo podignutim, žena će moći stvoriti svoj ritam ili se tijekom seksa bolje namjestiti, piše Men's Health. 

Vrući savjet: Tijekom oralnog seksa, osim jezikom, koristite se i prstom na način da nakon što određenim mjestom pređete s jezikom, koji je meko i toplo tkivo, potom pređite prstom, koji je tvrđi - što će stvoriti dodatnu ugodu.

Poze bez penetracije za 'drsku' predigru: S graškom u mahuni, stisnuti uza zid ili pak u krilu
Poze bez penetracije za 'drsku' predigru: S graškom u mahuni, stisnuti uza zid ili pak u krilu

3. Seks poza: Vruće sjedalo

Prednosti: Jako dobra pozicija za stimulaciju G točke. 

Tehnika: Sjednite na rub kreveta ili na stolac s nogama na podu. Ona se okrene leđima prema vama i sjedi između nogu. Može se kretati naprijed-natrag odgurujući se od naslona stolca ili nogama od poda. U ovoj poziciji žena kontrolira tempo i penetraciju pritiskom stražnjice na prepone. 

4. Seks poza: Centrifuga

Prednosti: Dodatne vibracije.

Tehnika: Ovo je malo pojačana pozicija vrućeg sjedala, u kojoj tijekom pranja odjeće muškarac sjedi na perilici, a žena na njemu. 

5. Seks poza: Obrnuta kaubojka

Prednosti: S jastukom ispod glave, muškarac ima fantastičan pogled na ženina leđa i stražnjicu. U ovoj poziciji žena kontrolira dubinu penetracije i ritam.

Tehnika: Muškarac treba leći s ispruženim nogama, a žena treba sjesti na njega okrenuta mu leđima. Klečeći ona se spušta na penis i počinje sa željenim ritmom.

6. Seks poza: Spork

Prednosti: Nudi prirodni most između partnera te omogućava još kreativnih pozicija.

Tehnika: Žena leži na leđima i podiže desnu nogu kako bi se muškarac mogao namjestiti između njezinih nogu pod kutem od 90 stupnjeva. Njezine noge čine vilicu, dok je muškarac u poziciji žlice, zbog čega i samo ime Spork (kombinacija engleskih naziva spoon - žlica i fork - vilica). Ako ženi odgovara, muškarac može i podići desnu nogu na svoje rame što će omogućiti dublju penetraciju.

'Muž je priznao da sam mu bila odbojna kad smo prvi put imali seks - želio je pobjeći od mene'
'Muž je priznao da sam mu bila odbojna kad smo prvi put imali seks - želio je pobjeći od mene'

7. Seks poza: Sjedeća kolica

Prednosti: Nije tako naporna kao stojeće pozicije u seksu, a nudi intenzivan osjećaj.

Tehnika: Muškarac se sjedne na rub kreveta, a žena mu se sjedne u krilo. Polako se nagne naprijed i noge ispruži uz kukove muškarca. Ruke su na podu, što čini jak oslonac.

Vrući savjet: Budući da je žena prilično imobilizirana, muškarac kontrolira penetraciju, koja u ovoj poziciji može biti jako duboka. 

8. Seks poza: Željezni kuhar

Prednosti: Izvrsna pozicija za seks na brzaka s dubokom penetracijom.

Tehnika: Žena sjedi na pultu u kuhinji, a muškarac stoji pored nje. Ona obavija nogama njegov struk, dok muškarac, pridržavajući ženu za stražnjicu, kontrolira tempo seksa. 

9. Seks poza: Balerina

Prednosti: Erotična poza za seks na brzaka u malim prostorijama. Dobar izbor za seks na otvorenom, olakšava lakšu penetraciju, a žena ima kontrolu dubine i kuta.

Tehnika: Stojite okrenuti jedan prema drugome. Ona podiže jednu nogu i omota njome njegov struk. Muškarac pridržava njezinu nogu tijekom penetracije. 

Vrući savjet: Isprobajte ovu poziciju pod tušem. Prije seksa, a tijekom samog tuširanja napravite si međusobno piling kako bi aktivirali završetke živaca za jači osjećaj. 

10. Seks poza: Službenik njezina prijestolja 

Prednosti: Najbolja pozicija za oralni seks. 

Tehnika: Neka vaša partnerica sjedne na stolac s nogama širom otvorenima. Ovo je idealno mjesto za početak vatrenog seksa. Tehnika uključuje u početku lagane široke poteze jezikom, a završava snažnim usisavanjem. Vaša partnerica vas može jednostavno usmjeravati, a vi ćete imati pogled između njenih nogu, što mnoge žene jako napaljuje.

Kako zadovoljiti ženu: Tehnika osmice vodi ravno do vrhunca
Kako zadovoljiti ženu: Tehnika osmice vodi ravno do vrhunca

11. Seks poza: Čarobnjak orgazma

Prednosti: Omogućava jaku stimulaciju G točke i duboku penetraciju.

Tehnika: Žena se treba leći na leđa, a muškarac kleknuti između njezinih nogu. Potom joj noge podiže na ramena te ju namjesti u poziciju u kojoj penis dolazi u direktni kontakt s G točkom.

12. Seks poza: Pegla

Prednosti: Pojačava vaginalno zadovoljstvo.

Nakon dobrog seksa muškarci su skloniji zaspati - a evo zašto
Nakon dobrog seksa muškarci su skloniji zaspati - a evo zašto

Tehnika: Žena se treba leći na trbuh s lagano podignutim kukovima (tu može pomoći jastuk) i nogama presavijenim u koljenima. Muškarac se namjesti iza nje te u poziciju iz koje penetrira oslanjajući se na ruke koje je stavio uz ženine. Poanta je da se muškarac ne naslanja na ženu, osim u predjelu spolovila.

13. Seks poza: Stvaranje maslaca

Prednosti: Pojačani krvotok prema glavi žene će pojačati orgazam.

Tehnika: Žena treba leći na leđa i podići noge iznad svoje glave. Ovo nije nimalo obična, ni jednostavna poza. Muškarac se pored žene treba spustiti u polučučanj te dižući se i spuštajući penetrirati. U ovoj poziciji muškarac mora posebno obratiti pažnju na snagu penetracije jer prejaka penetracija može izazvati kod žene bol u leđima i vratu. 

14. Seks poza: Stani i dostavi

Prednosti: Muškarac može uživati u pogledu na penetraciju.

Tehnika: Stanite uz rub kreveta ili pisaćeg stola dok žena leži na leđima i podignite joj noge na vaša prsa. Koljena su savijena kao da izvodi vježbu biciklista. Uhvatite njezine gležnjeve i uđite u nju. Polako se pomičite jer duboko prodiranje može biti bolno za nju.

15. Seks poza: Stajaća kolica

Prednosti: Ova pozicija je jako sportska i 'uništava kalorije'. Čak se možete i malo 'prošetati' po kući, samo se prije toga pobrinite da ste navukli zastore. 

Tehnika: Muškarac penetrira ženu isto kao da su u stajaćoj poziciji, straga, ali nakon penetracije ju podiže na predjelu zdjelice, nakon čega ona obavija noge oko njegovih leđa oslanjajući se na ruke. 

20 seks savjeta za muškarce: Kako postati savršen ljubavnik i zadovoljiti ženu maksimalno
20 seks savjeta za muškarce: Kako postati savršen ljubavnik i zadovoljiti ženu maksimalno

16. Seks poza: Čuvar toaleta

Prednosti: Pozicija stvorena za brzi seks na tulumu.

Tehnika: Oboje stoje ispred ogledala dok muškarac straga ulazi u ženu. Ova poza uz ogledalo omogućava partnerima da se vide i uspostave kontakt očima.

17. Seks poza: Kauč surfer

Prednosti: Pogodna za seks na brzaka, a dodaje dodatni začin seksu van spavaće sobe. 

Tehnika: Žena se treba nagnuti preko naslona za ruke na kauču dok muškarac u nju ulazi straga. Kako bi pojačala penetraciju ili promijenila tempo, žena se može usmjeravati pomoću naslona ili odgurivati od samog kauča.

18. Seks pozicija: Fuzija 

Prednosti: Žena brže postiže orgazam, nije potrebna jaka ni brza penetracija, trenje sve odrađuje. 

Tehnika: Žena iz ležećeg položaja podiže noge na ramena muškarca koji je u polusjedećem položaju nasuprot nje. Ovo će povećati mišićnu napetost koja garantira jači orgazam. Podizanjem stražnjice s kreveta, ženi će biti lakše odgurnuti se prema muškarcu te isprobavati razne kružne pokrete.

19. Seks poza: Lebdeći leptir

Prednosti: Žena može usmjeravati muškarčev jezik i pritisak laganim spuštanjem ili podizanjem, kontrolirajući tempo i snagu.

Tehnika: Žena zajaše muškarca koji leži na leđima stavljajući svoja koljena pored njegovih ušiju. Može se pridržati za zid ili uzglavlje kreveta. Dok muškarac radi to što radi, ona si može pomoći prstima.

20. Seks poza: Dizalo

Prednosti: Super poza za oralni seks van spavaće sobe. 

Tehnika: Ona kleči ispred muškarca, prekrivajući zube usnama i okružuje glavić. Kružnim pokretima, mijenjajući brzinu, žena vodi glavnu riječ.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje