To je to što me zanima!

Muškarci maštaju o svinganju, a žene o romantičnom seksu

Iako i žene i muškarci maštaju o seksu, muškarci to rade češće, ženske seksualne fantazije su romantične, dok jači spol sanjari o istraživanju seksualnih aktivnosti
Vidi originalni članak

I muškarci i žene u seksualnim fantazijama sanjare samo o jednom - seksu sa svojim partnerom, utvrdila je studija španjolskog Sveučilišta Granada provedena na 2500 ljudi koji su u vezi bili najmanje šest mjeseci. 

Gotovo svi ispitanici imali su seksualne fantazije, što znači da o seksu ne sanjare samo muškarci, ističu istraživači. Jači spol ipak nešto više vremena provede sanjareći o seksu nego žene. One sanjare o romantičnim susretima, dok se muške fantazije svode na istraživanje seksualnih aktivnosti kao što je grupni seks ili svinganje, piše shine.yahoo.com.  

- Fantazije su posve normalna aktivnost koja može pomoći vašem seksualnom životu. One uzbuđuju i pomažu vam da istražite zadovoljstva koje se možda ne biste usudili isprobati u stvarnom životu - istaknula je seksualna terapeutkinja Amy Levine. 

Međutim, velik broj žena ne zna kako maštati. Najbitnije je upamtiti da nema pravila, vaša seksualna fantazija može trajati nekoliko sekundi, ali i duže, sve ovisi o vama kao i činjenica hoćete li je pretvoriti u stvarnost, dodala je.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • theBoss_1 24.02.2013.

    svinganje neeeeee!!!

  • user_26733 04.09.2012.

    kakva budalaština, naravno da ne maštam o tom da se sa susedom mijenjam za ženu, maštam o tom kak da kresnem njegovu a da on i moja to neznaju.! idiotizam

  • socijalist novoga kova 03.09.2012.

    ja jedem čokoladu ,jebeš sex .čoksa je bolja!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare