To je to što me zanima!

Muž je mislio da će zauvijek biti s mršavom slatkicom, a ovako izgledam nakon dvoje djece

Jill sada ima 22 godine, a sa partnerom je od 14. U videu kojeg je postavila pokazala je fotografiju na kojoj se vidi vitka i mlada Jill s kovrčavom plavom kosom. Sada ima drugačiju kosu i više kilograma...
Vidi originalni članak

Jill je majka dvoje djece iz Kentuckyja u SAD-u i u videu je pokazala kako je izgledala prije i poslije sedam godina veze i dvoje djece. Njezin video ubrzo je postao viralan, a pojavilo se i mnogo negativnih komentara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U video koji bi mogao uskoro dosegnuti šest milijuna pregleda, Jill je umetnula dvije fotografije. Jedna pokazuje kako je izgledala prije, a kako izgleda sad. 

Prva fotografija koju je umetnula na početku videa prikazuje lijepu, vitku i mladu ženu, odnosno na njoj je prikazana Jill prije sedam godina. Možemo ju vidjeti kako stoji ispred ulaznih vrata s preplanulim tenom i lijepom kovrčavom plavom kosom s osmijehom na licu. Svoju figuru Jill je istaknula uskom rozom majicom i uskim trapericama

Na vrhu te fotografije Jill je napisala: 'Djevojka s kojom je mislio da će biti zauvijek.'

@jill200016 Yet somehow he’s more attracted to me than ever 😂 it’s the moo moo👀 @brandonmchenry13 2nd acc! @jill200016x2 #momtok #momsoftiktok #OscarsAtHome #WomenOwnedBusiness #SeeHerGreatness ♬ 444 - Tik Toker

Tada je pokazala i kako izgleda sedam godina poslije i nakon dvoje djece. U videu nosi kućnu spavaćicu, ima razbarušenu kosu i više kilograma nego prije.

U dirljivoj objavi na TikToku, Jill je otkrila da su ona i partner počeli izlaziti s 14 godina, a sada, s 22 godine, osnovali su svoju malu obitelj, s kćeri i sinom. Priznala je i kako je njezin partner više nego ikad zaljubljen u nju te da očito voli 'bucmastije'.

BEZ NERVOZE Šalabahter za prvi spoj: Ako ne znate kako započeti razgovor, iskoristite neka od ovih pitanja

Ova mama bori se s viškom kilograma pa zbog toga objavljuje motivirajuće videe s kojima želi potaknuti druge da nikada nije kasno za promjene. Prošlog srpnja počela je vježbati i od tada je izgubila oko dvadeset kilograma.

Zbog svoje iskrenosti mamu su često znali i kritizirati u komentarima, posebice nakon ovog videa.

'Mnogo puta se te žene razvedu, ostare i umru same jer nisu mogle održati svoju kondiciju', bio je uvredljiv komentar jednog korisnika.

No, unatoč oštrim primjedbama, mnogi su se također izjavili podršku Jill. 

SVE SE DA POPRAVITI 7 savjeta kako lošu fazu u vezi preokrenuti u dobru: Prisjetite se što volite na partneru...

'Moj muž me čini voljenom i sretnom svaki dan. Bez obzira na moju kilažu. Vidim da je tako i tebi', komentirala je jedna žena.

'I dalje si ista osoba. Kilogrami te ne mijenjaju', komentirao je drugi korisnik, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • CobaltTheSharp 31.03.2022.

    Ne valja kad napišem krofnica, buhtlica? Buci, buci? Ne, a? Pa dobro onda, evo ovako onda nekako da mi budete slečni.... :) Ovo je leb te je.bo!, debela kravetina koju treba dobro iskunđijat i nafilat u sve rupe bijelom vanilin spremom, pa da vidiš kad dođe sebi... ;) Jel valja sad ova slastica?

  • KakSiPaTak 31.03.2022.

    Normalno je da se u braku ljudi opuste jer naravno ne trebaju se više ''ganjati''. Izgovor kako zbog djece izgleda kao govedo je totalno bezobrazno, u svakom slučaju i genetika ima prste u tome i postoji stara uzrečica koja je nevjerojatno točna i živa istina, kaže pogledaj kakva joj je mama i takva će i ona biti, u 100 slučajeva je točna pa tako i u mome...oO...

  • Sonja1311 31.03.2022.

    Gospodo draga, muž joj se također jako udebljao. Razlika je samo što je ona u međuvremenu izbacila dvoje djece iz sebe, a on ništa. Razlog njihovim kilama je jedino odabir i količina hrane, kao i kod većine.I prije nego krenete nekoga vrijeđati, ova žena se trudi izgubiti te kile i dosta je skinula, ali eto, nažalost ne ide preko noći

Komentiraj...
Vidi sve komentare