To je to što me zanima!

'Muž je skrivao svog najboljeg prijatelja od mene. Svi su znali zašto, a onda sam saznala i ja'

Žena je podijelila svoju životnu priču anonimno, jer nije sigurna što da napravi. 'Moj muž je idealan partner, a tako je veliku stvar skrivao od mene. Ne znam što da napravim'
Vidi originalni članak

Očajna žena Anna (38) otkrila je istinu o najboljem prijatelju svoga supruga tek nakon 10 godina braka, pa sad ne zna što da napravi jer kaže da je njezin suprug idealan partner. 

- Moj muž Dylan ima puno bliskih prijatelja i zajedno smo u ekipi s ljudima s kojim se družimo. Ima tog jednog prijatelja Kevina kojeg sam uvijek rijetko viđala, no muž mi je rekao da on puno radi i putuje, pa nisam o tome razmišljala - započela je svoju priču žena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako kaže, primijetila je da nije baš draga Kevinu i da je on izbjegava, no vidjeli su se svega nekoliko puta, pa ju to nije previše zasmetalo. 

- Nije mi bilo jasno što sam mu mogla napraviti da me ne voli, muž i ja smo imali jednu kratku pauzu kad sam ja bila s drugim dečkom, ali to je bilo jako davno - ispričala je Anna. 

Njezin muž blizak je sa svojim prijateljima, pa se nekad i samostalno druži s njima, kao i sa svojim rođacima. Žena nikad nije propitkivala supruga, do jednog sumnjivog trenutka.

DA VAS NE ZABORAVI Uz ovu novu metodu zavođenja ćete mu zauvijek ostati u glavi

- Prije par tjedana, moj muž je rekao da odlazi na pecanje sa rođacima, a ja sam za istu tu noć organizirala druženje s curama koje su iz zajedničkog društva. U jednom trenutku, njihova prijateljica Lily je sjedila na kauču i 'skrolala' po društvenim mrežama, a ja sam preko njezinog ramena slučajno vidjela jako čudnu fotografiju - objasnila je žena. 

Naime, na fotki je bio Kevin u jacuzziju s njezinim mužem, a fotografija je bila nedavno objavljena, prije samo sat vremena.

- Otela sam joj mobitel i otkrila da je moj muž to objavio na svom privatnom profilu za koji ja ne znam. Pogledala sam i ostale fotografije, na svima su bili njih dvojica i cijela ekipa bez mene. Izgledali su previše blisko - rekla je.

TVRDI STRUČNJAKINJA ZA SEKS 'Žene koje ovo rade u krevetu sklonije su varanju partnera'

Anni je prijateljica Lily priznala da su Kevin  i Dylan u vezi cijelo to vrijeme, te da ih ostatak društva u tome podržava. U vezi su cijeli njihov brak, a Anna je otkrila da ne zna što napraviti, pošto jako voli Dylana i on je idealan partner.

- Ne mogu podnijeti boriti se s nekim za svog muža, to me ubija - napisala je na kraju Anna.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • branimir220250 10.04.2024.

    koja bi gospođi utješnija varijanta bila , da ga prima, ili da ga daje😂🚙😂❌😂

  • fui24h 09.04.2024.

    Društvo tjera muškarce da glume nešto što nisu. Onda svi kukaju dok prolupaju jednog dana.

  • TCB 09.04.2024.

    Zalost Informacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare