To je to što me zanima!

Na kioscima nova kolekcija romana Agathe Christie!

Od ovog je petka u prodaji roman "Božić Herculea Poirota" u kojem okrutan zločin baca sjenu na inače idiličan blagdanski ugođaj
Vidi originalni članak

24sata je za svoje čitatelje ovo proljeće pripremio pravu poslasticu. Na svim kioscima i ostalim prodajnim mjestima možete nabaviti vrhunska djela najprodavanije i najčitanije autorice svih vremena - Agathe Christie. Pet novih hit-romana s Herculeom Poirotom u glavnoj ulozi potražite petkom i to po cijeni od samo 29,90 kn. Nakon iznimno uspješnih romana "Ubojstvo u Orijent Ekspresu", "Mačka među golubovima", "Tko plimu uhvati" i "Satovi", od 24. travnja u prodaji je i posljednji "Božić Herculea Poirota". Badnjak je. Obitelj Lee okupila se na tradicionalnom ručku. No stari gospodin Lee brutalno je ubijen. Slučaj preuzima Hercule Poirot. Ispitujući članove obitelji, on spoznaje kako je okružen ljudima dvostrukih identiteta. Tko je iza zatvorenih vrata okrutno prekinuo život gospodina Leeja? Briljantan um iskusnog istražitelja doći će do zanimljivog i neočekivanog rješenja.

KRALJICA KRIMI ROMANA
Agatha Christie, engleska spisateljica krimi priča i romana, obilježila je književnost 20. stoljeća svojim jedinstvenim stilom i sposobnošću kreiranja intrige i napetosti. Njezina su djela poznata širom svijeta i prevedena na čak 56 svjetskih jezika. Poznata je informacija da su njezine knjige do sada prodane u čak 2 milijarde primjeraka, a jedina knjiga koja je prodavanija od njezinih je Biblija, što svrstava gđu. Christie u Guinessovu knjigu rekorda. Najpoznatiija je po likovima koje je kreirala a koji su kasnije zaživjeli svojim životom: lukovom belgijskom detektivu Herculeu Poirotu i postarijoj amaterki Miss Jane Marple. Priče s navedenim likovima doživjele su brojne ekranizacije, pretvorene su u radio drame, kazališne predstave pa čak i video igrice.

Ukoliko neku od knjiga propustite nabaviti na kioscima, posjetite naš web shop na adresi www.24sata.hr/shop

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare