To je to što me zanima!

Na tajnom jeziku SMS-a može se zavoditi bez riječi

Tekstualnim porukama se može zavoditi i pričati bez ijedne napisane riječi, ali i stvoriti tajni jezik koji će razumjeti isključivo zaljubljeni par
Vidi originalni članak

Flert SMS-om jedan je od najjednostavnijih i najučinkovitijih načina zavođenja, kaže Emma Taylor, američka stručnjakinja za veze. Osobito ako su poruke jasne, kratke i nedvosmislene.
- SMS-om se može zavesti a da se ne napiše niti jedna riječ, dovoljni su simboli - kaže Taylor. Smajlići koji namiguju, “šalju” bukete ili rođendaske balone, ali i poljupce, otkrivaju simpatije ili partneru poručuju da mislimo na njega. Pridaju li im se i skrivena značenja, koja znaju odgonetnuti samo ljubavnici, simboli mogu stvoriti tajni jezik. Primjerice, simbol “vražićka” može nagovijestiti partneru da ga čeka strastveni susret nakon povratka doma, a “plačko” upozoriti na tugu zbog  nesmotrene izjave. Iako se SMS-ovima može dopisivati o svemu, teme poput prekida, bračnih ponuda ili izjavljivanja ljubavi bolje je obaviti “uživo”, kaže Taylor. Inače bi pošiljatelj takvog SMS-a mogao djelovati neozbiljno, nezrelo, pa i cinično. Također treba pripaziti pri slanju jako “vrućih” poruka, osobito sadrže li detaljne opise, kako ne bi dospjele pogrešnom primatelju.
>>>Slanje više od pet poruka na dan je previše, kaže Taylor. Iako detalji iz svakodnevice mogu biti zanimljivi, “gušenje” partnera ili simpatije SMS-ovima može  biti kontraproduktivno.
>>>Slanje bijesnih i uvredljivih SMS poruka neposredno nakon svađe također se ne preporučuje. S obzirom na to da je lakše napisati ružne stvari nego ih izgovoriti u lice, mogli biste zažaliti.
>>>SMS-om se može provjeriti koliko je simpatija “zagrijana” za ozbiljniju vezu. Ako ne postavlja pitanja nego priča samo o sebi, a na SMS odgovara ako “nema pametnijeg posla” - nije taj.
>>>Čak i dugogodišnji partneri znaju da “vruće” poruke mogu biti seksi a da ne budu vulgarne. Dovoljno je napisati “želim te” pa da partner shvati o čemu je riječ. Škakljive riječi bolje je reći.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare