To je to što me zanima!

Na vjenčanje pozvali alpake pa nisu morali paziti na razmak

Rezervirali su imanje s alpakama, a s njima nisu trebali paziti na socijalnu distancu. Iako nisu mogli uživati sa svima koje su imali u planu pozvati, uz ove divne životinje svakako im nije bilo dosadno
Vidi originalni članak

Trendovi se mijenjaju, a u njemačkom gradu Langenhagenu od sada je moguće na vjenčanje pozvati i alpake. Nakon što je epidemija korona virusa budućim mladencima diljem svijeta pomrsila planove, parovi se snalaze bez velikog broja gostiju.

Tako su Sina i Marcel Reichardt, novopečeni bračni par iz Njemačke za svoju pratnju na vjenčanju iznajmili dvije alpake, Nacha i Kiowu koje su ih pratile na civilnom vjenčanju. Ovaj dan mladenci će pamtiti.

Rezervirali su imanje s alpakama, a s njima nisu trebali paziti na socijalnu distancu. Iako nisu mogli uživati sa svima koje su imali u planu pozvati, uz ove divne životinje svakako im nije bilo dosadno.

Alpaka je pripitomljena životinja iz porodice deva rasprostranjena u južnoameričkim Andama, a pored ljama sve je popularnija životinja za pratnje na vjenčanjima. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • okiplavo 01.08.2020.

    Sledece ja udaljivanje od obitelji pod krilaticom- ako ih volis udalji se od njih.

  • okiplavo 01.08.2020.

    Oni to prvo sto zele uraditi, da zaustave veselje kod ljudi, da ljudi postanu robovi bez emocija, zato su prvo udarili na svadbe ,koncerte, opcenito na kulturu.

  • itatabisine 02.07.2020.

    mladoženja-Bog ti pomogao...tvoj križ je težak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare