To je to što me zanima!

Nagrade za ljubimca-zvijezdu: Šaljite nam fotke još do 23. 8.

Zbog velikog broja fotografija i svesrdnog angažmana čitatelja, odlučili smo nagraditi najbolje fotografije. Glasanje počinje u četvrtak 23. kolovoza, a do tada šaljite i dalje
Vidi originalni članak

Zbog velikog broja fotografija ljubimaca koje smo primili tijekom ovoga ljeta, odlučili smo nagraditi angažman naših čitatelja, dobre fotografije i svakako ljubav prema ljubimcima. Redakcijski žiri odabrat će najbolje fotografije među velikim brojem pristiglih, a čitatelji će moći glasati za najboljeg od njih od 23. kolovoza. Sve do 22. kolovoza do 12 sati možete i dalje slati fotografije svih vaših ljubimaca na ljubimaciljeto@24sata.hr. 

Zahvaljujemo se svim čitateljima koji su sudjelovali u stvaranju prekrasne galerije o ljetnim radostima ljubimaca. Prve fotografije pristigle su još 29. lipnja, a od tada do danas primili smo više od tisuću fotografija i gotovo 600 mailova. Pokazali ste nam gdje su plaže za pse, kako se rashlađuju mace, gdje psi najradije traže osvježenje, ali i kako to rade papige, tvorovi pa čak i konji. 

Prisjetite se još jednom kako se životinje rashlađuju u galeriji, a sve savjete o ljubimcima na moru i zdravlju po vrućinama potražite u našem specijalu Moj ljubimac ide na more.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • _petra_ 21.08.2012.

    ❤....

  • Veronica&Marcel 19.08.2012.

    Jaao, preeslatki su! ❤ ^^

  • libeluli 19.08.2012.

    još kad bi neki mogli prepoznati ljubav koju nam životinje daju...ne bi trebalo azila

Komentiraj...
Vidi sve komentare