To je to što me zanima!

Najbolji recepti s grilla: Prilog o roštiljanju na dar uz 24sata

Chef Palfi otkrio nam je tajne najboljeg roštilja - koje meso ide prvo, a koje posljednje. Saznajte i kako pripremiti mini burgere, mazalice, najbolja pileća krilca, ćevape, pureće rolice...
Vidi originalni članak

Sezona roštiljanja je pred nama pa zbog toga svim čitateljima 24sata darujemo prilog 'Mesne i riblje delicije s grilla' koji izlazi uz tiskano izdanje 24sata u četvrtak, 27. travnja. Ne propustite ovaj prilog jer na čak 24 stranice donosimo odlične savjete za roštiljanje, top recepte za meso, najbolje marinade, recepte s ribom te povrće s roštilja i recepte za najbolje salate.

Chef Palfi otkrio nam je tajne najboljeg roštilja - koje meso ide prvo, a koje posljednje. Dao nam je i recepte za svoje najbolje marinade. Osim toga, saznajte kako pripremiti mini burgere, mazalice, najbolja pileća krilca, ćevape, pureće rolice...

Donosimo i trikove za mariniranje, ali i top marinade u kojima možete meso dovesti do savršenstva. Osim toga, donosimo i recepte s ribom uz koje ćete postati pravi majstor za gradele. Otkrivamo i kako najbolje pripremiti fini prilog, odnosno ukusno povrće  na grillu te top salate koje osvježavaju, a odlično pristaju uz meso s roštilja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare