To je to što me zanima!

Najbolji trik ikad za slaganje plahte s gumicom, i savjeti kako složiti druge nezgodne komade

Na internetu možete pronaći puno trikova koji pokazuju različite tehnike, ali u ovom videu imate sve na jednom mjestu - od slaganja ručnika, plahti, košulja, traperica do donjeg rublja
Vidi originalni članak

Svi žele imati uredan i pregledan ormar. Međutim, mnogi se bore s tim jer mjesta nikad dovoljno. Zato je od velike pomoći slaganje odjeće na načine koji štede prostor. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na internetu možete pronaći puno trikova koji pokazuju različite tehnike, ali u ovom videu kojeg je podijelila jedna mama imate sve na jednom mjestu - od slaganja ručnika, košulja, traperica do donjeg rublja. Uz trikove koji su prikazani u videu vaš ormar će uvijek biti pregledan i izgledat će tip-top.

Ovdje pogledajte video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Natasha Swingler (@effectivespaces)

Njezini trikovi mnoge su oduševili pa su neki video pogledali više puta. Mnogi su je zamolili i da ponovno snimi isti video samo ovaj puta sporije.

Dobro organizirani ormar pruža pojednostavljeni sustav odjeće i dodataka kako biste uvijek znali gdje vam se što nalazi, a osim što je takav ormar pregledan, on je i estetski ugodan. Bilo da imate mali ormar ili walk in ormar ovi zanimljivi načini za spremanje bit će i te kako korisni. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare