To je to što me zanima!

Najčarobnije krstarenje prema privatnom otoku na Bahamima ponovno će zaploviti u kolovozu

Disneyev brod za krstarenje isplovit će prema Bahamima 9. kolovoza, nakon duge stanke zbog pandemije. Putnici će se morati držati mjera zaštite i testirati se, no ne moraju biti cijepljeni
Vidi originalni članak

Ljubitelji Disneyevog svijeta ponovo kreću na otvoreno more. Naime, brod Disney Cruise Line isplovit će 9. kolovoza iz Port Canaverala u američkoj državi Florida prema Bahamima, na krstarenje koje traje 3 ili 4 noći, do Disneyevog privatnog otoka Castaway Cay, poručili su iz kompanije. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Putnici na brodu u većem dijelu zatvorenog prostora trebat će nositi maske, a s broda su uklonjeni svi mekani predmeti na kojima bi se virus mogao zadržati, poput jastuka na sofama. Fizički kontakti bit će ograničeni  korištenjem aplikacije za razmjenu iskustava gostiju i čavrljanje s poslugom. 

- Oduševljen sam što je došlo vrijeme da možemo krenuti na zabavu s Disneyevim prijateljima, da se opustite u tropskom raju i uživate u čarima plovidbe - kaže Thomas Mazloum, predsjednik tvrtke Disney Signature Experience u video prilogu u kojem najavljuje plovidbu.

Putnici mogu biti sigurni da ih čeka sjajna zabava, besprijekorna usluga i pažnja prema detaljima koji su odavno definirani i i neće se promijeniti, kaže.

Kompanija će od putnika zahtijevati PCR test na COVID-19 koji nije stariji od 5 dana, s tim da mora biti dostavljen najmanje 24 sata prije dolaska na brod. Testirati se neće morati oni koji dobrovoljno pokažu potvrdu o cijepljenju. 

POGLEDAJTE VIDEO KAKO JE TO PRIJE IZGLEDALO:

Putnici se mogu testirati i brzim PCR testom na terminalu za krstarenje o svom trošku. Necijepljeni gosti od 12 godina i stariji koji idu na krstarenju iz Floride morat će pokazati dokaz putnog osiguranja s najmanje 10.000 dolara po osobi za medicinske troškove i 30.000 dolara za hitnu medicinsku evakuaciju bez COVID-19 isključenja.

POGLEDAJTE VIDEO: Najava prve plovidbe Disney Cruise Linea od početka pandemije

Potpuno cijepljeni putnici bit će izuzeti svih ispitivanja prije putovanja i ukrcaja, kao i zahtjeva putnog osiguranja.

Disney Dream je konačno spreman za polazak, nakon što je u početku morao odgoditi krstarenje u lipnju, kada je nekoliko članova posade bili pozitivno na COVID-19, prenosi portal Explore

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Hiroo_Onoda 28.07.2021.

    Stvarno budu uživali ta četiri dana sa brnjicama. Takvima je najveći užitak hvaliti se kako su bili na krstarenju i potrošili lovu., a ne krstarenje. Osobno, da imam sav novac ovoga svijeta nikada se ne bih uputio na takvo putovanje.

  • retita🦋 28.07.2021.

    Fala lipa i mirno im more.Nema meni do mog žala.

  • skija 28.07.2021.

    Meni i dalje ostaje čamac i kupa👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare