To je to što me zanima!

Najgore kombinacije roditelja i djece prema horoskopu - ne uspijevaju se nikako razumjeti

Razina povjerenja i druželjubivosti može se razlikovati u svakom odnosu roditelj-dijete. Neki su roditelji zabavni i otvoreni ljudi, dok drugi mogu zagovarati stroga pravila i zahtijevati red i disciplinu...
Vidi originalni članak

Ovan i Rak

Ovnovi su najviše oduševljeni ciljevima i ambicijama svoje djece. Oni žele uvijek doseći vrhunac uspjeha i grabe svaku priliku koja im se ukaže. Međutim, Rakovima često nedostaje taj žar i oštroumnost. Oni su emocionalno zdrave osobe i žele odvojiti vrijeme i kretati se vlastitim tempom. To stvara veliku barijeru između njih dvoje, čineći ih najmanje kompatibilnima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blizanci i Bik

Blizanci i Bikovi potpuno su različite osobnosti. Dok su Blizanci izvrsni sugovornici i vole biti u društvu, Bikovi su najveći introverti i radije ostaju u svojim zonama udobnosti. Dakle, svaki put kada roditelj Blizanac potakne dijete Bika da bude otvoreniji prema novim ljudima, vjerojatno će mu ovaj postati još udaljeniji, prenosi TimesofIndia.

Lav i Vodenjak

Ljudi rođeni pod znakom Lava traže pažnju, žive u centru pažnje. Vole društvo drugih i vole biti priznati za ono što rade i tko su. Naprotiv, Vodenjaci su pomalo neupućeni u mišljenja ljudi. Odabiru vjerovati u vlastitu istinu i uopće ih nije briga što okolina ima za reći o njima. Dok roditelj Lav može vidjeti Vodenjaka kao neposlušnog i neurednog, dijete Vodenjak može se osjećati ojačanim svojom individualističkom osobnošću.

TKO JE VAŠ NAJBOLJI PRIJATELJ? Znakovi Zodijaka koji su najgori i najbolji materijal za prijatelja

Vaga i Djevica

Kod Vaga se u svemu radi o ravnoteži i sigurnosti. Oni su mirotvorci u obitelji i često se zbog toga ugleda na njih. Dok Djevice mogu voljeti posvećenost Vaga održavanju stabilnosti, ne vole njihovu opuštenu, aljkavu prirodu. Djevice su savršene i besprijekorne. Brze su i ne ostavljaju mjesta za pojavu pogrešaka. 

Jarac i Strijelac

Jarac i Strijelac potpuno su suprotne osobnosti, pri čemu je prvi izrazito praktičan i proračunat u svojim postupcima, a drugi spontaniji i pustolovniji. Obojica se međusobno ne slažu s idejom o življenju života. Dok Jarac vidi Strijelca kao bezobzirnog, Strijelac može smatrati da je Jarac učinkovit, ali dosadan, što dovodi do nekompatibilnosti.

IZBOR JE NA VAMA! Žene Zodijaka - ovo su najbolje i najgore supruge po horoskopu

Škorpion i Lav

Ono što Škorpiona i Lava čini nekompatibilnima je njihova zajednička crta osobnosti. Oboje su asertivni i rođeni vođe. Dok će se Škorpion pobrinuti da se njegova ili njezina poanta čuje, slično tome, Lavovi dijele sličnu želju za vođenjem. To uzrokuje rascjepe i sukobe koji nemaju konačni rezultat. Roditelji i djeca koji dijele ovu horoskopsku kombinaciju često se bore pronaći zajednički jezik.

Ribe i Strijelac

I Ribe i Strijelci su sanjari. No dok potonji vjeruje u provođenje misli u djelo, prvi je plašljiviji i zabrinutiji za posljedice. Iako dijele neke zajedničke ideje, pristup im je vrlo različit, što ih na mnoge načine čini nekompatibilnom kombinacijom.

KOGA BISTE VI POŽELJELI? Najbolji muževi po Zodijaku - evo tko je najbolji, a tko najgori

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Didi10_1 10.08.2022.

    Moja mama baka nikako nisu mogle zajedno. Stalno je između njih dvije bila neka napetost,na granici svađe. Baka je bila Riba, a mama Strijelac po horoskopu.

  • Štomikron 10.08.2022.

    Hahaha.....

  • 10.08.2022.

    Naprosto je postalo nevjerojatno i nestvarno kakvi članci se objavljuju, pod kakvim naslovima……

Komentiraj...
Vidi sve komentare