To je to što me zanima!

Najkraće vruće hlačice ikad: Biste li se i vi usudili nositi ih?

Vruće hlačice nisu ništa novo, već godinama prolaze svoje faze - traper, plastične, s gumbima ili bez. Ali, ove godine, vruće hlačice su postale još toplije. Toliko da su se skoro pretvorile u tangice
Vidi originalni članak

Popularna britanska Internet trgovina odjeće za mlade, uglavnom festivalskog karaktera, Pretty Little Thing objavila je nove modele za sezonu proljeće/ljeto 2018.. I to ne bi bilo ništa neobično da se među šarenim, svjetlucavim, više-manje plastičnim odjevnim komadima nisu našle i vruće hlačice od trapera. Ako se to tako može nazvati.

- Vruće hlačice od trapera su ubojite u vašoj omiljenoj kombinaciji - piše u opisu proizvoda. Cijena je 210 kn, a mogu se kupiti u brojevima od 32 do 44. 

Korisnici društvenih mreža se definitivno nisu složili ni s opisom proizvoda, niti sa samim proizvodom. Svi se čude ovom novom odjevnom komadu, a neki ga čak nazivaju i donjim rubljem.

Na Internet stranici hlačice se opisuju kao odjevnim komad za ljude koji vole posjećivati festivale, a po prirodi su smjeli i samouvjereni. 

Ove vruće hlačice ništa ne ostavljaju mašti - visokog struka i s iščupkanim odrezanim nogavicama, pokazuju cijelu guzu osobe koja ih nosi.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • IndodaM 06.04.2018.

    Ja bi i to skinuo hehehehehe

  • 06.04.2018.

    Neukusno.

  • dildicrefik 06.04.2018.

    sta ce vam i to malo platna , samo gacice je sasvim dovoljno...sakriti guzicu nije vise moderno...vidite kako ove divlje i domace zivotinje nemaju ni gace , a nikog se ne stide...ZATO, zivite kao zivotinje , i ustedjet ce te na garderobi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare