To je to što me zanima!

Najljepše ideje za gošće na vjenčanju: Neodoljive nijanse, ženstvenost i glamurozni detalji

Ove sezone party scenu osvojile su osamdesete sa svojim raskošnim nakitom, štiklama ukrašenima zlatnim remenjem te malim chic torbama. Retro dekade daju nam super party ideje
Vidi originalni članak

Predivni trendovi vladaju scenom, sve skupa djeluje vrlo atraktivno, naglašeno je biranim bojama. Od pastela do jače crvene, vizualne poslastice posvuda su oko nas. Birajte neke divne tonove, a možete nositi i color block – više jasnih tonova u jednoj kombinaciji. Što su krojevi manji, odnosno što više idemo u toplije dane, to je i kolorit atraktivniji.

Ono nepisano pravilo da na vjenčanju gosti ne nose bijelo i dalje je kod nas dosta prisutno iako, naravno, to nije 'uklesano u kamen'. Ako želite, nosite bijelo i nijansu vanilije, silueti daje nježan, romantičan dojam.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, kad gledamo kolekcije večernjih kreacija koje nam predlažu brendovi, uglavnom su tu pastelne lavanda,  marelica i plava, a onda i jarka crvena.

OUTFIT DANA Manja bijela torba kao stylish element na vrhu liste trendova

Ženstvenost je naglašena nabiranjem tekstila ili resicama koje se stežu, naročito na haljinama, na području oko struka. Kratki top također je visoko na listi hitova, no za svečane prigode on je od višeslojne čipke, za dodatan dojam romantike.

OUTFIT DANA Svijetlo plavi prsluk od odijela predstavlja vrhunsku eleganciju

Općenito su suknje i hlače vrlo popularne, obavezni su lagani materijali fluidnog dojma. Ima i nešto fora ravnih cipela, za one koje ne žele štikle ili žele neke cipele – za kasnije.

IDEMO VAN! Crna haljina u atraktivnim varijantama: Od mikro kroja do ukrašene eteričnom čipkom

Motivi na haljinama su floralni, predivno proljetni, pojačani puf rukavima ili nabiranjima koje zovemo 'žabice'. Ovo je stil koji naglašava struk te je rastezljiv, što je dosta praktično ako niste sigurni koja vam veličina odjeće treba. Cvijeće se ističe i na nakitu, ako imate nešto sasvim jednostavno ili tamno, dekolte ili vrat ukrasite zlatnim karikama s laticama.

Općenito ovdje vrijedi pravilo, što je odjeća tamnija, monotonija, red je na modnim detaljima i nakitu da zabljesnu.

Mala torba s ukrasnom kopčom je super ideja, nude je brojni brendovi. S druge strane, na crvenu haljinu nije nužno staviti ništa dodatno, stiliziranje neka bude minimalno.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Sivonja i Vesna 06.05.2023.

    Pola godine guglanja,razmisljanja -dogovora termina,mrsavljenja,predomisljanja,nesigurnosti,uparivanja,vremena i vremena oko odabira -za nekih prvih pola sata modne revije -poslije ionako ne mari sta je na tebi nit ti sta je na kome drugom-osim ako ne sjedis rob onome sto si obukao i upropastis sebi a i vjerojatno i drugima taj dan!.

  • 05.05.2023.

    Baš ovu kombinaciju sam imala, ali sam je na kraju poklonila 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare