Obavijesti

Show

Komentari 16

Raskošna balkanska vjenčanja: Brena prekinula Dnevnik, a njen sin i snaha pozvali 900 ljudi...

Raskošna balkanska vjenčanja: Brena prekinula Dnevnik, a njen sin i snaha pozvali 900 ljudi...
5

Veliko slavonsko slavlje postalo je glavna tema posljednjih nekoliko dana, a poduzetnica iz Slavonskog broda i njen suprug nisu jedini koji su Balkan oduševili svojim svatovima

VIDEO

Vjenčanje slavonske poduzetnice Martine Ravlić Marijanović (40) i njenog novopečenog supruga Darka Marijanovića (41) prošlog vikenda zaludilo je cijelu regiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vjenčanje 02:21

Ogromna torta, brojni uzvanici, raskošna sala, Petar Grašo i Lepa Brena, sve to uljepšalo je Martinin dan iz snova. Međutim, nije ona jedina čije je vjenčanje oduševilo regiju. Brojne regionalne zvijezde imale su raskošna vjenčanja koja se pamte i danas.

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Jedno od raskošnijih vjenčanja na Balkanu zasigurno je bilo vjenčanje Jelene Karleuše (44) i Duška Tošića (38). Svadbu su imali 28. srpnja 2008. godine, a iako su slavlje skrivali od javnosti, poznato je da je to bila jedna od najboljih zabava te godine. U vezi su bili dvije godine prije sudbonosnog 'da'. Svadbeno su slavlje organizirali u jednom hotelu u Beogradu. Vjenčanicu joj je trebao kreirati Darko Kostić, Duškov kum, ali je prije svadbe sve krenulo po zlu. Na kraju je sama kreirala vjenčanicu. Imala je bijelu, svilenu vjenčanicu, na kojoj je bilo ušiveno čak četiri kilograma kristala. Vjenčano prstenje koštalo je 5000 eura, a gostima je hrana bila poslužena na dva velika švedska stola. Delicije su se zalijevale najfinijim šampanjcem, te vinima.

Novak i Jelena Đoković

Nakon dugogodišnje veze, Novak Đoković (35) i Jelena odlučili su okruniti svoju ljubav brakom. Vjenčanje su organizirali na plaži na Svetom Stefanu, a na njemu je bilo otprilike 140 uzvanika. Jedan od njih bio je i tenisč Boris Becker. Ulaz medijima bio je zabranjen, a ceremonija se osvijala pod budnim okom zaštitara. Gosti su se zabavljali pod luksuznim šatorima, a stolice su bsamo za ovu prigodu bile optočene zlatom.

Laureus World Sports Awards

Što se tiče hrane, služila su se tradicionalna crnogorska i srpska jela, ali i jela s menija najprestižnijih svjetskih restorana. Prvu bračnu noć mladenci su proveli u poznatoj vili 118, koja se danas zove apartman Sveti Stefan, a noćenje u njoj košta 3 500 eura.

Pogledajte luksuzno vjenčanje kćeri slavonskog poduzetnika: Lepa Brena napravila spektakl
Pogledajte luksuzno vjenčanje kćeri slavonskog poduzetnika: Lepa Brena napravila spektakl

Lepa Brena i Boba Živojinović

Rakošno vjenčanje imala je i Lepa Brena (62), koja se 7. prosinca 1991. godine udala za Bobu Živojinovića. Ceremonija se održala u hotelu Interkontinental, najluksuznijem hotelu u Jugoslaviji. Mladenci su goste dočekali u lobiju, a tada je Brena nosila elegantnu, plavu haljinu. Za ceremoniju je pjevačica nosila vjenčanicu brenda Dior, koju su dizajnirali specijalno za nju. Gostima je bilo ponuđeno čak 650 vrsta različite hrane, a torta je bila na pet katova. Uzvanika je bilo 500, a vjenčanje je bilo toliko posebno da su mladenci prekinuli emisiju 'Dnevnik 2' kako bi se mogli uključiti uživo u program. 

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Bobin sin Filip Živojinović (38) također nije štedio prilikom organiziranja svadbe s pjevačicom Aleksandrom Prijović (27). 21. srpanj 2018. bio je rezerviran za događaj godine. Ceremonija je održana u crkvi Svetog Vasilja Ostroškog, a kumovi su bili Miloš Teodosić i Aco Pejović. Na svadbi je bilo otprilike 900 uzvanika, a dekoracija sale koštala je 70 tisuća eura. Svojim su gostima rezervirali sobe u luksuznom beogradskom hotelu, njih 120. Svadba je bila i pod velikim osiguranjem, čuvalo ih je čak 60 tjelohranitelja.

Dorđe Đoković i Saška Veselinov

Mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković (27), vjenčao se sa svojom suprugom Saškom u rujnu 2022., a svadba je trajala tri dana. Vjenčanje je održano u crkvi Svetog Marka u Beogradu. Na samom vjenčanju bili su samo najuži članovi obitelji te prijatelji. Slavlje su pak priredili u Crnoj Gori, u gradu Herceg Novi. Vjenčanje su pokušali držati u tajnosti, ali su se neki detalji brzo saznali. Saška i Đorđe su do posljednjeg trenutka skrivali točnu lokaciju vjenčanja, čak i od gostiju. Tek sat vremena prije vjenčanaj javili su im gdje trebaju doći. Navodno je Novakov brat samo za prijevoz i smještaj gostiju iskeširao 150 tisuća eura. Na vjenčanju su se služila samo najbolja pića, ali i specijaliteti svjetskih kuhinja.

Beograd: Đorđe Đoković i njegova zaručnica Saška Veselinov vjenčali su se u crkvi sv. Marka

Seka Aleksić i Veljko Piljikić

Srpska pjevačica Seka Aleksić (42) tijekom večeri svog vjenčanja promijenila je čak 6 haljina. S Veljkom Piljikićem vjenčala se 12. rujna 2010. u jednom beogradskom restoranu. Uzvanici su bili članovi obitelji i prijatelji para, a prisustvovale su i brojne slavne zvijezde. Njihova vjenčana torta težila je čak 40 kilograma, a pobrinuli su se i da njihovi gosti mogu birati između 50 vrsta vina. Hranu su poslužili na švedskom stolu dugom dvadesetak metara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin