To je to što me zanima!

Najmanji sendvič na svijetu izgleda slasno, ali nije jestiv

Mislim da mi je ovo do sada bio najveći izazov, ali omogućio mi je da spojim svoju ljubav prema japanskoj kulturi i strast prema Kawaii minijaturama, rekla je umjetnica Nadia Michaux
Vidi originalni članak

Subway UK lansirao je na tržište novi sendvič pod nazivom Teriyaki steak inspiriran Japanom, a kako bi to na neki način proslavili i sačuvali za uspomenu, naručili su minijaturnu verziju od umjetnice Nadie Michaux koja je poznata po izradi vrlo sitnih umjetničkih djela inspiriranih hranom.

POGLEDAJTE VIDEO o preslatkoj bebi koja pokušava jesti sendvič:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nadia je za Subway UK izradila, kako kaže, najmanji sendvič na svijetu koji ima svega 2,2 centimetara. Koristila je umjetnost nazvanu 'Kawaii', što je zapravo 'japanska kultura ljupkosti'. 

POGLEDAJTE VIDEO: KOJI JE RED FLAG NA PRVOM SPOJU?

DOSTAVA JE NAJSKUPLJA OPCIJA Recepti za fina jela koja možete nositi na posao: Tako ćete znati što jedete i uštedjeti novac

U videu je otkrila kako ga je napravila:

Od gline je oblikovala pecivo pa je izradila ostale sastojke, poput mesa, luka, sira i umaka.

- Mislim da mi je ovo do sada bio najveći izazov, ali omogućio mi je da spojim svoju ljubav prema japanskoj kulturi i strast prema Kawaii minijaturama, što je bilo fantastično - rekla je ova umjetnica, a prenosi Times of India.

POGLEDAJTE VIDEO: MARKO BRAIĆ NE MOŽE BEZ ČOKOLADE

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 15.02.2023.

    I kaj sad to, nejestivi mali sendvič, i kaj s tim sad

Komentiraj...
Vidi sve komentare