To je to što me zanima!

'Najmekši' kafić na svijetu: Sve goste grle slatki sibriski haskiji

Kako je na Tajlandu vrlo toplo, a to je vrsta pasa koja voli hladnije krajeve, vlasnici su im u prostore u kojima borave ugradili klima uređaje. Hrane ih rashlađenim delicijama
Vidi originalni članak

Ljubitelji sibirskih haskija na Tajlandu dolaze na svoje - u njihovom društvu mogu uživati u jedinstvenom kafiću čije glavne zvijezde su psi. Nakon što pojedu kolač i popiju kavu, gosti operu ruke, na cipele navuku zaštitne navlake (da pse zaštite od vanjskih bakterija) i čekaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vlasnici tada otvaraju vrata, a prema gostima pojuri 20-ak razdraganih haskija. Skaču po njima, poziraju, igraju se, podmeću svoje trbuhe na maženje...

MAZE SE I IGRAJU Par divovskih zečeva odlučio: Mi čuvamo našu malu sestricu!

TrueLove@Neverland otvorila je lokalna obitelj u Bangkoku. Oni se inače bave uzgojem i prodajom haskija pa su odlučili malo proširiti posao i ponuditi nešto novo.

Pse puštaju u određeno vrijeme, u 12.30, 15.30 i 18.30 sati (večernji termin dostupan je samo vikendom), i tada se gosti kafića mogu nesmetano igrati s njima. Kada se umore, psi se primire i tada su spremni pozirati za selfije s posjetiteljima.

Čak su istrenirani da stavljaju cape oko gostiju kafića kao da ih grle. Na kraju od posjetitelja dobivaju rashlađene grickalice koje su vlasnici ranije pripremili.

Inače, kako je na Tajlandu vrlo toplo, a to je vrsta pasa koja voli hladnije krajeve, vlasnici su im u prostore u kojima borave ugradili klima uređaje.

Pogledajte ih kako jurišaju prema gostima kafića

DRAMA U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Princ Harry izjavio da dijete nije njegovo? 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mily 27.02.2019.

    aaaaa pa ovo je nešto prelijepo:))))

  • aurora73 27.02.2019.

    uhh super bi bilo radit tamo :D

  • black_cat 27.02.2019.

    baš dobra ideja

Komentiraj...
Vidi sve komentare