To je to što me zanima!

Najmoćnije žene Zodijaka: Žene u znaku Jarca su autoritativne i neovisne, Lavice su vrlo snažne

Neke žene imaju vrlo moćnu auru koja ih čini nepobjedivima. One su jake, moćne i nikoga se ne boje. Ne boje se biti same. Imaju izvrstan borbeni duh vrijedan divljenja - one su snažne dame
Vidi originalni članak

Bik

Ove žene su tvrdoglave i čvrste glave. Ne boje se nikoga i vrlo su nepopustljive u tome da dobiju ono što žele. Njihova tvrdoglavost djeluje kao vatra koja održava njihovo snažno srce na životu. Usred svih teških problema u životu, žene u znaku Bika naučile su se same nositi sa svojim problemima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lav

Žene rođene u znaku Lava su ekstrovertne i neustrašive. Ne boje se riskirati jer žele iskusiti sve uspone i padove u životu. One su jedinstvene i oličenje su snage. Imaju sposobnost riješiti svaki problem, čak i ako nije uvijek ispravan. 

Djevica

Žene Djevice su čvrste i imaju hrabar stav. Ne dopuštaju da itko utječe na njihov rast ili da ih spriječi u ostvarenju životnih snova, čak i ako to znači odricanje od stvari koje žele. Njihov nepokolebljivi duh svima služi kao inspiracija. 

OVO NISTE ZNALI Seks tajne svakog znaka: Ribu uzbuđuje trganje odjeće, a Škorpion je pohotan do boli

Strijelac

One su optimistične, zabavne i uzbudljive. Dame Strijelci su jake volje i imaju sposobnost vidjeti pozitivno svjetlo u najnegativnijim situacijama. Ne dopuštaju da pesimizam uopće utječe na njihov način razmišljanja, piše TOI.

Jarac

Žene u znaku Jarca su snažne, samouvjerene i imaju zapovjednički stav. Autoritativne su i neovisne. Ne treba im ničija podrška da idu kroz život. Također su izvrsne vođe budući da imaju visoke vrijednosti i etiku. Vrlo su hrabre.

KOKETIRAJU IZA VAŠIH LEĐA Horoskopski znakovi koji tajno zavode partnere prijatelja: Lav će pokušati ukrasti supružnika

POGLEDAJTE VIDEO: TREBAJU LI ŽENE IMATI SLOBODAN DAN NA DAN ŽENA

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Štomikron 08.03.2023.

    Prije par dana su to bile ovnice!?

  • 08.03.2023.

    Znao sam da su lavice pri vrhu...⬆️💯💪👍

  • mily 08.03.2023.

    i znak i podznak

Komentiraj...
Vidi sve komentare