Lifestyle

Komentari 9

Horoskopski znakovi koji tajno zavode partnere prijatelja: Lav će pokušati ukrasti supružnika

Horoskopski znakovi koji tajno zavode partnere prijatelja: Lav će pokušati ukrasti supružnika

Neki lako izdaju prijatelje, ali i partnere. Koketirali bi svima iza leđa. Jednostavno ih nije briga što će zauvijek prekinuti ljubav, prijateljstvo i povjerenje, jednostavno su skloni potajnom flertovanju

Lav

Lav želi najbolje od svega u životu i može također pokušati ukrasti ljubavnika ili supružnika svog prijatelja ako se osjeća usamljeno. Ako slučajno uhvatite prijateljicu Lava kako očijuka s vašim zaručnikom, mogu vas natjerati da povjerujete da uopće niste zaslužili takvog partnera. Oni također mogu insinuirati da ste jednostavno bili dovoljno sretni da ste bili na pravom mjestu u pravom trenutku da prvi izađete s njima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovan

Ljubomora obično nije u prirodi Ovna. Možda im je jednostavno stalo do svojih prijatelja i žele im pomoći u pripremi za loš ishod ako se prebrzo zaljube.

Stoga, kako bi testirao vjernost partnera ili prijatelja, Ovan bi koketirao s njima kako bi ih pokušao zavesti. Međutim, oni su vjerni prijatelji, pa će odmah izvijestiti bližnje kakav god slučaj bio.

Rak

Ćudljivi Rak za ljubav bi učinio sve. Zapravo, neće dvaput razmisliti prije nego što se istog trena presele k curi svog prijatelja.

Ako ih prijatelj optuži da su izdali njihovo povjerenje, potpuno će poreći problem. Vaš prijatelj Rak tada bi preusmjerio raspravu otkrivajući da vas nikada nije namjeravao povrijediti. 

Škorpion

Škorpion može biti sretan zbog svojih prijatelja, ali samo kada je već okusio vlastiti uspjeh prije njih. Ako razgovarate o tome da postanete ozbiljni s osobom koju već neko vrijeme viđate, vaš najbolji prijatelj Škorpion mogao bi vam zavidjeti ako je samac. Pjevanje hvalospjeva partneru može dovesti do toga da ovaj ljubomorni znak flertuje s vašim partnerom, piše Pinkvilla.

 

 

Najčitaniji članci