To je to što me zanima!

Najromantičnija prosidba ikad: Zaprosio djevojku 'staklenkom'

Troy Reddington iz Kanade dirnuo je ljude diljem svijeta svojom nesvakidašnjom prosidbom.. Zamijenio je njihovu vremensku kapsulu s novom u kojoj je romantična poruka
Vidi originalni članak

Troy Reddington se potrudio kako bi osvojio srce svoje odabranice i zaprosio je. Naime, pet godina ranije zaručnici su zakopali vrmensku kapsulu (staklenku) na jezeru Eagle u kojoj su stavili svoje uspomene, fotografije, listu najdražih pjesama, mobitele i opis poslova iz snova, prenosi Daily Mail.

- Tada nisam još ništa planirao - rekao je Troy i dodao da su u vrijeme postavljanja staklenke hodali osam mjeseci.

- Pet godina kasnije, iskrao sam se u tri sata u noći i s jednim od naših kajaka sam veslao preko jezera da bi došao do otočića na kojem smo zakopali kapsulu - kaže Troy.

- Zamijenio sam staru staklenku kikiriki maslaca koja nam je služila kao vremenska kapsulu i dodao novu. Nova staklenka je bila omotana vrpcom i sadržavala je romantično pismo unutar nje - dodaje Troy.

Nakon toga je otišao na posao, a poslije su zajedno otišli do jezera kako bi iskopali staklenku. Djevojka nije ništa slutila, mislila je da idu po staru staklenku. Troy je sve snimio, a ona je mislila da snima njihov put dok je zapravo sudjelovala u romantičnom iznenađenju. Kada je iskopala novu staklenku, Troy se i dalje pravio da ne zna kako se tu stvorila nova staklenka.

- Želiš li se udati za mene? - pisalo je u poruci.

Troy je kleknuo na jedno koljeno i zaprosio je. Njihovu sreću i romantičnu prosidbu možete pogledati u videu.

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • robert11 06.07.2016.

    Iscrnirano. Sve za preglede...

  • bubica_7 05.07.2016.

    na prvu sam mislila da ju je staklenkom po glavi:p

  • _Varešak_ 05.07.2016.

    Danas je najbolja ona prosidba,hoćeš me droljo,hoću te droljo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare