To je to što me zanima!

Najseksi doktor na svijetu je iz Beograda: Izgled mi samo šteti

Ne možemo baš jako zamjeriti ženama što ovom 29-godišnjem liječniku iz Beograda ne daju mira. Otkako su Vasilija Vujovića proglasili najseksipilnijim, samo ima problema
Vidi originalni članak

Plastičnog kirurga Vasilija Vujovića iz Beograda Daily Mail neslužbeno je proglasio najseksipilnijim doktorom na svijetu. Ovaj 29-godišnjak specijalizirao se za rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju, a stalno je na meti žena, posebno onih koje dolaze u njegovu kliniku.

- Imam problema, priznajem. Ali, čovjek se mora naučiti nositi s time i oduprijeti iskušenjima - ispričao je.

Dodaje da je u poslu u kojem radi dobar izgled jako važan, a otkrio je i kakve žene mu se sviđaju.

- Ne volim agresivne djevojke, već one drage, zanimljive, zabavne i koje i maju smisla za humor. Fizički izgled mi nije važan. Ljepota je u oku muškarca koji gleda ženu, pa mi je najvažnije da je ona meni predivna - kaže ovaj zgodan kirurg.

Zaposlen je u državnoj bolnici, ali radi i u vlastitoj privatnoj Klinici za estetsku kirurgiju Dr. Vujović u Beogradu. Službena internetska stranica klinike prepuna je njegovih fotografija, a mnoge žene rado kliknu na nju samo da bi ga malo gledale. Želite li i vi "baciti" pogled, kliknite OVDJE.

Neke žene su priznale da im je toliko lijep da teško odvajaju pogled s njega.

Inače, ovaj seksi doktor se tijekom školovanja aktivno bavio atletiku. Oženjen je i ima 5-godišnjeg sina.

Nije spomenuo smeta li njegovoj supruzi sva pažnja koje mu druge žene posvećuju, ne samo na klinici, već i diljem svijeta, kao i to što dijele njegove fotografije na društvenim mrežama.

Napomenuo je kako estetska kirurgija nisu samo silikoni i ljepši izgled, već je to puno šire područje, prvenstveno rekonstruktivna kirurgija koja je spas ljudima s određenim anomalijama, onima kojima nedostaje dio tijela, onima koji imaju ožiljke od opeklina...

Kada je estetska kirurgija u pitanju, kaže kako žene u Srbiji najčešće dolaze na povećanje usana, grudi i stražnjice dok muškarci najčešće smanjuju nos i povećavaju usne.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • miki8787 07.09.2017.

    Iskreno na tog ce past zenska koja pada na ljepotu i kojoj je stalo do sexa samo.Normalna ce rec da je zgodan samo al nije njen tip.Koja god bude sa vakim likom mora znat da ce ju varat jer je lik vjerojatno 80%cura i zena privlacan

  • Jacksss 04.09.2017.

    Dobro o čemu je ovaj članak uopće??? o estetkoj kirurgiji ili o tome kako je ovom jadnom doktoru teško jel je toliko lijep da mu ne daju mira?? Koji tenkre.. tolko mu je teško da se morao još malo naslikavati za novine.... i kako je on to veliki stručnjak sa 29god???

  • Karell 03.09.2017.

    Lepo je biti tražen,poželjan,mlad,i sve to drage moje,dali ima smisla ako taj čovek ima dečka,onda mu sve žene predstavljaju problem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare