To je to što me zanima!

Najtraženije boje laka za party dive koje žele impresionirati

Ove zime na noktima prevladaju zagasite tamne nijanse, zlatne i srebrne siguran su izbor za blagdanske tulume, dok će metalik zelena i ljubičasta privlačiti poglede
Vidi originalni članak

Dobar lak za nokte naglasit će žensku ljepotu, a ruke će s njime izgledati moderno i njegovano. On može predstavljati sofisticiranu eleganciju ili teatralan glamur. U inspirativnim bojama koje preporučaju stručni manikeri svaka dama može pronaći što joj odgovara u sezoni blagdanskih tuluma.

Boja laka će se dodatno naglasiti ako se odabere nijansa istovjetna nakitu i modnim dodacima odjevne kombinacije. Po pravilu uređivanja noktiju kraćim noktima će odgovarati svjetlije nijanse koje će ih produljiti, dok će dugim noktima pristajati sve boje.

Ima nešto u zlatu

Gusta zlatna boja sa sjajnim česticama odabir je s kojim ne možete pogriješiti za božićni ili novogodišnji tulum. Kozmetičke kuće lansirale su narančastu boju sa zlatnim efektom te dublje zlatno-smeđe nijanse. Zlatni lakovi dolaze i u mat nijansama za svakodnevan izgled.

Klasična crvena

Od istinski crvene boje do nijanse trule višnje i crvene s ljubičastim odsjajem zaista je teško odabrati. Stručnjaci otkrivaju kako bi se trebali držati naputka koja nam boja ruža stoji da nju odaberemo i za nokte.

Hit boje

Jedan od vodećih trendova je takozvana grež boja, kombinacija sive boje koja se prelijeva u bež, a koju je populizirala kuća Chanel. Iznimno je hvaljena i zelena boja laka koji je prisutan u gotovo svakoj kolekciji kozmetičkih kuća poput Revlona,OPI-a i Mac-a. Jedino pravilo kod zelenog laka jest da ne smije biti pretaman,a najtraženiji je zeleni metalik lak.

Ljubičasta i ružičasta

No one nisu više nježne već jarke i upečatljive te tamnije nijanse za prave moderne dame. Popularna je duboka boja šljive kao i ružičaste svjetlucave nijanse i intenzivne prljavo roze boje.

Zagasite tamne nijanse

Proglašene su zimskim hitom, a nose se i po modnim pistama. Boja se postiže dodavanjem crnih ili smeđih nijansi u intenzivnu svjetliju boju. Zemljane nijanse s natruhama bakrenog odsjaja dati će rukama profinjen izgled, a one tamno plavih nijansi idealni su za tulumarenje dok će siva zagasita boja biti idealna za svaku prigodu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare