Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Najtraženije boje laka za party dive koje žele impresionirati

Najtraženije boje laka za party dive koje žele impresionirati
8

Ove zime na noktima prevladaju zagasite tamne nijanse, zlatne i srebrne siguran su izbor za blagdanske tulume, dok će metalik zelena i ljubičasta privlačiti poglede

VIDEO

Dobar lak za nokte naglasit će žensku ljepotu, a ruke će s njime izgledati moderno i njegovano. On može predstavljati sofisticiranu eleganciju ili teatralan glamur. U inspirativnim bojama koje preporučaju stručni manikeri svaka dama može pronaći što joj odgovara u sezoni blagdanskih tuluma.

Boja laka će se dodatno naglasiti ako se odabere nijansa istovjetna nakitu i modnim dodacima odjevne kombinacije. Po pravilu uređivanja noktiju kraćim noktima će odgovarati svjetlije nijanse koje će ih produljiti, dok će dugim noktima pristajati sve boje.

Ima nešto u zlatu

Gusta zlatna boja sa sjajnim česticama odabir je s kojim ne možete pogriješiti za božićni ili novogodišnji tulum. Kozmetičke kuće lansirale su narančastu boju sa zlatnim efektom te dublje zlatno-smeđe nijanse. Zlatni lakovi dolaze i u mat nijansama za svakodnevan izgled.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Klasična crvena

Od istinski crvene boje do nijanse trule višnje i crvene s ljubičastim odsjajem zaista je teško odabrati. Stručnjaci otkrivaju kako bi se trebali držati naputka koja nam boja ruža stoji da nju odaberemo i za nokte.

Hit boje

Jedan od vodećih trendova je takozvana grež boja, kombinacija sive boje koja se prelijeva u bež, a koju je populizirala kuća Chanel. Iznimno je hvaljena i zelena boja laka koji je prisutan u gotovo svakoj kolekciji kozmetičkih kuća poput Revlona,OPI-a i Mac-a. Jedino pravilo kod zelenog laka jest da ne smije biti pretaman,a najtraženiji je zeleni metalik lak.

Ljubičasta i ružičasta

No one nisu više nježne već jarke i upečatljive te tamnije nijanse za prave moderne dame. Popularna je duboka boja šljive kao i ružičaste svjetlucave nijanse i intenzivne prljavo roze boje.

Zagasite tamne nijanse

Proglašene su zimskim hitom, a nose se i po modnim pistama. Boja se postiže dodavanjem crnih ili smeđih nijansi u intenzivnu svjetliju boju. Zemljane nijanse s natruhama bakrenog odsjaja dati će rukama profinjen izgled, a one tamno plavih nijansi idealni su za tulumarenje dok će siva zagasita boja biti idealna za svaku prigodu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...