To je to što me zanima!

Nakon 125 godina, Swarovski prvi puta ima art direktoricu

Austrijska kompanija u dugoj povijesti poslovanja nikad nije imala jednu osobu zaduženu za globalni kreativni dizajn, a sada tu čast ima slavna stilistica i kreativka Giovanna Battaglia Engelbert
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Izvrsne za sve prigode i ukuse: Lagane hlače od 129 do 229 kn

Giovanna Battaglia Engelbert jedna je od zvijezda ulične mode, kreativka i stilistica koja je radila za niz magazina i brendova te u svijetu mode poznata kao osoba izuzetnog stila i smislom za estetiku i dizajn. Iako već neko vrijeme na određenim linijama i projektima surađuje s kompanijom Swarovski, koja do sada nije imala koncept globalnog art direktora kao druge modne kuće, Talijanka rodom iz Milana sada je to promijenila.

JEDNOSTAVNI KROJEVI Dakota obožava minimalističke haljine s dubokim dekolteom

 

Ovaj brend dio je modne scene na način da surađuje s raznim dizajnerima za potrebe raznih kreacija, a u portfelju su i ugovori s Missonijem, Koché, Christopher John Rogersom, Khaite te brojni drugi.

 

Kristale često naručuju za kreacije poput haljina za crveni tepih, a nerijetko prekrivaju čitavo tijelo. Sitni ukrasi dolaze u niz varijanti, veličina i tonova, no najpopularniji su oni klasični, bezbojni.

U DOBROM DRUŠTVU Umjesto u shopping centru - dućan u dnevnom boravku

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Izvrsne za sve prigode i ukuse: Lagane hlače od 129 do 229 kn

POGLEDAJTE VIDEO Ćiro Blažević: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare