To je to što me zanima!

Napokon rješenje za izrasle gel nokte - žena otkrila super trik!

Iako prekrasno izgledaju i brojne žene ih obožavaju, gel manikure mogu biti prava muka za skidanje, a ove godine zbog pandemije to je bio čest slučaj. No postoji odličan trik kako prikriti izrasli nokat
Vidi originalni članak

Život ove godine bio je vrlo nepredvidiv i onemogućio nas u brojnim redovitim aktivnostima, među ostalim i u odlascima na redovitu manikuru. Gel nokti, koje mnoge žene obožavaju jer im pružaju dugotrajan uredan i lijep izgled tako je postao problem, jer nakon tri do četiri tjedna kad nokti izrastu više nisu ni lijepi, ni uredni.

LAKO IZVEDIVO Za ljubiteljice minimalizma: Elegantna mliječna manikura

Skidanje gela u kućnoj radinosti poprilično je zahtjevan i mučan zadatak, a jedna je žena otkrila super trik kako 'prikriti' izrasle nokte da oni i dalje izgledaju njegovano. 

Instagram zvijezda Olivia Smalley pokazala je svojih 175.000 pratitelja kako prikriti rast noktiju pomoću laka sa šljokicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Olivia Smalley Hair Hacks (@omgartistry)

U videu je otkrila kako na dno izraslog nokta možete jednostavno staviti takav lak, a on će ispuniti prazninu i lijepo se složiti s ostatkom manikure. Još je jedna prednost što će sloj laka na korijenu 'zapečatiti' nokat i spriječiti pucanje gela i lomljenje nokta.

ISPROBAJTE GA Fantastičan trik: Evo kako cipele i torbe učiniti vodootpornima

Koliko slojeva ćete staviti je vaš izbor, a najbolje je staviti dovoljno da se poravna s ostatkom gela. Birajte šljokice koje odgovaraju laku, a najbolje je koristiti one krupnije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare