To je to što me zanima!

Napravili pivo s okusom slanine za sve one koji obožavaju oboje

Waffle House udružio se s pivovarom Oconee Brewing Company kako bi svijetu ponudio jedinstven napitak, vodeći se onim da se slanina i pivo odlično nadopunjuju. Iako zvuči bizarno, zainteresiranih je puno
Vidi originalni članak

Slanina i pivo su kombinacija izašla iz raja. No, pivo s okusom slanine zvuči poprilično bizarno. Waffle House, kultni lanac restorana, udružio se s pivovarom Oconee Brewing Company sa sjedištem američkoj Georgiji kako bi ponudio prvo pivo s oznakom Waffle House nazvano Bacon & Kegs.

SAMO ZA HRABRE Ovo je najjači gin na svijetu: Ima čak 95 posto alkohola

Leslie Tillery, direktorica medija Oconee, rekla je da je suradnja prvi put nastala nakon što je u siječnju kontaktirala Waffle House kako bi procijenili njihov interes za stvaranje nečeg novog i originalnog, prenosi CNN.

- Mislila sam (nadala se) da će ih možda zanimati suradnja na craft pivu, pa sam pronašla e-adresu nekoga u sjedištu poduzeća i predložila ideju. Bio je ljubazan da odgovori sa spremnošću da o toj ideji više razgovara - prisjeća se

Nakon razgovora o okusima koji su sinonimi za Waffle House, Lamm je u pivo dodao ekstrakt slanine - i rodio se Bacon & Kegs', kaže Tillery.

ZA MESOLJUPCE Znate li razliku između pancete i špeka? Hrvati jedu četiri vrste

Pivo će biti dostupno u pivovari od 18. prosinca u 6-packu i u bačvi za točenje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare