To je to što me zanima!

Napravite ovu pastu za jačanje imuniteta i zdravlja općenito

Amosova pasta je odlično pomagalo za obnavljanje organizma i jačanje vitalnosti, a vrlo ju je lako napraviti. Priprema se od raznolikog sušenog voća, oraha, meda i limuna
Vidi originalni članak

Radi se o receptu sovjetskog liječnika i akademika Nikolaja Amosova, koji je dao ogroman doprinos medicini. Razvio je vlastiti sustav oporavka organizma kojeg se pridržavao tijekom svojeg 89-godišnjeg života. 

Ovu pastu napravio je nakon što je primijetio da se operirani pacijenti, koji jedu orašaste plodove i med, brže oporavljaju od drugih.

Ovaj pripravak je odličan za jačanje imuniteta i zdravlja općenito, a i poboljšava probavu tako što stimulira rad crijeva. Općenito, Amosova pasta je odlično pomagalo za obnavljanje organizma i jačanje vitalnosti.

LJEKOVITI ČAJ Blagodati pelina: Pomaže kod zatvora, žgaravice, proljeva...

Vrlo ju je jednostavno napraviti.

Recept za Amosovu pastu:

Sastojci:

  • grožđice - 0,5 kg
  • suhe marelice - 0,5 kg
  • suhe smokve - 0,5 kg
  • suhe šljive - 0,5 kg
  • orasi - 0,5 kg
  • med - 500 ml
  • limun - 1 komad

Priprema:

Sve (osim meda) mora se temeljito isprati, a zatim samljeti u mlincu za mljevenje mesa. Potom se dobivena kaša pomiješa s medom. Ukoliko je med previše čvrst, omekšajte ga najprije u vodenoj kupelji, ali pazite da voda bude lagano topla, nikako vruća.

Dobivenu pastu rasporedite u manje staklenke i spremite u hladnjak. Najbolje ju je potrošiti u dva mjeseca.

PRANJE RUKU U SEZONI KORONE: Skinite prstene, narukvice i sat te režite i čistite nokte često

Evo kako se uzima

Akademik Amosov savjetovao je svojim pacijentima u postoperativnom razdoblju da uzimaju po jednu žlicu paste tri puta dnevno, i to pola sata prije obroka.

Želite li ojačati imunitet dovoljno je uzeti po jednu žlicu, dva puta na dan. Djeci od 3 godine starosti preporučuje se davati žličicu paste dva puta dnevno, prenosi Magazine Online.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MOC JE U ZNANJU 12.03.2020.

    To je tkz. energetska bomba . Stavim još u to sve : aroniju , celu glavicu belog luka , kurkumu , đumbir , polen . :-)))

  • 12.03.2020.

    Istina, nešto slično i ma i za oporavak zglobova, Grožđice, sjemenke lana sjemenke bundeve i med, sve se to izmiksa i svaki dan po jenu žlicu ujutro i naveće, obnavlja i podmazuje zglobove.

  • Sivonja_VesnaZG 12.03.2020.

    Ja tu pastu pravim godinama-al stavim puno puno više drugih satsojaka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare