To je to što me zanima!

Napravite sami slasni domaći kruh koji će se topiti u ustima

Bitno je smjesu mijesiti sve dok ona ne postane glatka pa je ostavite prekrivenu da se diže sat vremena. Tijesto izvadite, oblikujte kruh pa prebacite na lim na koji ste prosuli brašno
Vidi originalni članak

Nekada davno kruh se nije s rezao već trgao rukama. Bio je vrlo cijenjen jer su ga ljudi smatrali darom Božjim i grijeh je bilo bacati ga. Pokloniti nekome komad kruha smatralo se odrazom gostoljubivosti, prijateljstva i ljubavi. Napravite i vi fini domaći kruh pa njime počastite drage ljude.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare