To je to što me zanima!

Napuštenu studentsku kuću su pretvorili u obiteljsku iz snova

Jamie Craven i njen suprug Jack odabrali su veliku kuću koja je prije služila za studente kao svoj novi dom. Kuća je bila prostrana, ali brzo je propala i trebalo je obnoviti
Vidi originalni članak

Jaime (29) i Jack (28) kupili su kuću za 295.000 funti (2464001.62 kn) 2017. godine, a zatim su je 18 mjeseci mukotrpno obnavljali, radeći većinu poslova sami. Prvo su morali sve srušiti, ali sada je to prostrana kuća s pet kreveta i pet kupaonica u Rugeleyu, Staffordshire, Engleska.

Par, koji ima dvoje djece Mila (4) i Penny (2), je pronašao puno jeftinih stvari na Facebook tržištu kao potpuno novu kadu koja je prvotno koštala 600 funti, a oni su je platili samo 60 funti.

- Kuća je prilično jedinstvena. Prevladava mračna tema s prirodnim drvom i puno biljaka, ali to volimo. Napravali smo sve sami osim rušenja kuće i gradnje krova. Proveli smo mnogo vremena radeći na kući i uređujući je u naš savršeni dom - ispričao je Jack.

Par, koji posjeduje dvije tvrtke zajedno, prije ove kuće je obnovio još tri kuće, ali ovo je prvi veliki projekt koji su započeli.

- Ovo nam je četvrta obnova, ali definitivno najveća i vjerovatno ćemo ostati ovdje dok djeca ne završe školu, jer to je naš dom iz snova i na zaista dobrom mjestu. Obnova nas je dosad koštala oko 60.000 funti (502802,66) ali napravit ćemo još jedno proširenje kako bismo imali  zasebnu kuhinju i radni prostor - dodala je Jamie, a prenosi Metro.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare