To je to što me zanima!

Naše ukusne retro knedlice jedu se s čvarcima, pršutom i sirom

U slatkoj varijanti retro knedlice dolaze s umakom od marelice, pistacije, lješnjaka i badema, višnje, cheesecakea i smokve, kikirikija, keksa, ali i maka. Slana verzija dolazi i s gljivama te piletinom
Vidi originalni članak

Na zagrebačkom Britancu otvorena je KnedlicaDA! BAR!, u kojemu se mogu kušati kuglice od krumpirova tijesta u 17 okusa.

- Sve je počelo kad smo shvatili da bi metropoli stvarno dobro došao jedan ovakav 'oblizek', topla knedlica za marendu, brzinsku okrepu ili čak cijeli obrok pa smo angažirali slavnu Petru Jelenić, majstora slastičarstva Amira Karalića i tim kuhara iz Gastronomada te danas imamo 13 slatkih i 4 slana okusa - rekli su iz bara.

VARIJACIJA JE MNOGO Recepti za ukusne francuske pite quiche: Ubacite povrće, sir, suhomesnate proizvode...

U ponudi imaju retro knedlice s umakom od marelice, pistacije, lješnjaka i badema, višnje, cheesecakea i smokve, kikirikija, keksa, ali i maka. U slanoj verziji dolaze s pršutom, sirom, sedam vrsti gljiva, piletinom, šparogama, čvarcima, usitnjenom kobasicom od crne slavonske svinje i Ricotta sirom. Dodaju kako će se na meniju naći i novi okusi te sezonske namirnice.

AROMATIČNO, SOČNO I FINO Gastro poslastica: Goveđa rebra s crnim vinom i parmezanom

- Ovo je tek početak, ne namjeravamo stati na ovih 17 okusa te ćemo razvijati nove, uzbudljive kombinacije okusa. S našim knedlicama u kojima su samo probrane namirnice najviše kvalitete pratit ćemo sezonalnost namirnica i našim gostima uvijek ponuditi neko iznenađenje - rekli su članovi tima KnedlicaDA! BAR. Uskoro će se knedlice moći kupiti i na novoj lokaciji, u Tkalčićevoj ulici.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare