To je to što me zanima!

Navijački burger za hrabre: Sve duplo i s puno topljenog sira

Na svakom katu bit će po jedna 180-gramska pljeskavica, a uz nju dolje će ići Aioli umak, masline, sušene rajčice, tartufata, pršut, cherry rajčice, rikola i Grana Padano
Vidi originalni članak

Nedavno otvoreni zagrebački restoran Inst@food na Kajzerici, koji se proslavio burgerom s francuskom salatom, sad nudi novi okus, posvećen Europskom nogometnom prvenstvu.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi restoran na Kajzerici nudi drugačije, domaće burgere

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Za ljubitelje nogometa i dobre klope dobili smo Burger Euro 2020. - kaže vlasnik restorana Domagoj Delač.

NOVITETI U ZAGREBU Za prste polizati: Restoran radi burgere s francuskom salatom

- Spojili smo naša dva najpopularnija burgera: istarski i burger šefa kuhinje. Koristit ćemo dva Brioš peciva pa će burger zapravo biti na dva kata. Na svakom katu bit će po jedna 180-gramska pljeskavica, a uz nju dolje će ići Aioli umak, masline, sušene rajčice, tartufata, pršut, cherry rajčice, rikola i Grana Padano, dok će na gornjem dijelu još ići i BBQ umak, krastavci, luk pržen u pivu, pečena paprika, hrskava panceta, pečeni šampinjoni, zelena salata i ementaler. Uz to će biti posluženi i krumpirići, a sve ćemo u stilu Salt Baea preliti topljenim Cheddar sirom. Cijena ovog posebnog burgera bit će 99 kuna - kaže nam Domagoj. 
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nap 20.06.2021.

    draze mi mne topli sendvic sir paprika

  • eho_ 20.06.2021.

    Bože dragi, ako je to ovo na slici, ili barem slično..pa to je strašno. Kako se uopće ovo jede??? Ne razumijem uopće? 🙄 Neću uopće pominjati, koliko kalorija sasrži opisani Burger.. i koliko  " zdravih"  stvari ima u ovom, kako ga nazvati...obroku? 

Komentiraj...
Vidi sve komentare