To je to što me zanima!

'Ne nosim potpetice ni žensku odjeću ali imam fetiš na ženske štikle i to me zadovoljava'

Ne zanima me nošenje potpetica ili bilo koje druge ženske odjeće. Moja supruga svjesna je mog fetiša. Ona zna za moju malu kolekciju, ali isto tako zna da ih ne nosim, samo se igram s njima
Vidi originalni članak

Ja sam heteroseksualac u srednjim godinama, Koliko se sjećam, još negdje prije puberteta, bio sam fasciniran i seksualno uzbuđen gledanjem, slušanjem i dodirivanjem ženskih potpetica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako i zašto je to krenulo? Kratki odgovor je: Ne znam. Moja majka ih nikada nije nosila, a ja nemam starije sestre. Sjećam se učiteljice koja ih je nosila kada sam imao šest ili sedam godina, i uvijek sam ih volio viđati u oglasima za časopise.

Ne zanima me nošenje potpetica ili bilo koje druge ženske odjeće. Ali kupio sam nekoliko pari potpetica u trgovinama i na internetskim aukcijama. Njihov oblik, tekstura i boja vrlo su važan dio mog zadovoljstva. Nikad ne kupujem očigledno 'izmučene i istrošene' cipele.

Moja supruga svjesna je mog fetiša. Ona zna za moju malu kolekciju, ali isto tako zna da ih ne nosim, samo se igram s njima. Nije pretjerano sretna zbog moje navike i ne razumije je, ali ni ja. Malo sam istraživao fetiše i nitko ne zna što ih uzrokuje.

Očito, sve dok ne ometaju stvarni život ili nekoga povrijede, treba im se prepustiti, napisao je jedan muškarac u svojoj ispovijesti za The Guardian.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 29.08.2020.

    Čovjek ima svoj fetiš , neka uživa u njemu , nikome s tim neće nauditi. Ja imam fetiš na $ i€ .

  • crna mačka 28.08.2020.

    Samo ti nosi u svoja 4 zida. Mogu ti poslati koje salonke , visoke petice i crvene....

  • smiley1515 27.08.2020.

    Večeras me baš nasmijavaju😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare