To je to što me zanima!

(Ne)Pravda: Veličina penisa ima utjecaja na plaću i promaknuće

Veličina je važna - ali ima dobrih vijesti za one 'manje', jer istraživanje pokazuje da muškarci s manjim penisom češće dobivaju promaknuća, a što je veći penis, plaća je manja. Neki bi rekli - barem negdje pravda!
Vidi originalni članak

Pitanje koje je prastaro 'je li veličina važna' ne prestaje intrigirati muškarce, a dok se žene zagonetno smješkaju, znanstvenici ga istražuju. Posljednje u nizu je ono koje je utvrđivalo vezu između veličine muške 'alatke' i njegove zarade, a istraživači su naveli nekoliko zanimljivih zaključaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Jeste li čuli za 'ljetni penis'?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utvrđeno je da dobro obdaren ne ne mora nužno značiti i financijski osiguran, jer neki od onih koji najviše zarađuju imaju najmanje penise, pokazalo je novo istraživanje. Neobična je studija analizirala je kako veličina penisa određuje plaću, a bilo je i dobrih vijesti za stanje na bankovnom računu za muškarce koji imaju male penise, prenosi The Sun.

Veza penisa i plaće te promaknuća

Istraživanje OnBuy.com obuhvatilo je 997 muškaraca koji su odgovarali na pitanja o poslu, plaći i veličini penisa kako bi provjerili postoji li korelacija.

NAJREALNIJA STUDIJA DOSAD Napokon se zna prava istina! Izmjerili više od 15.000 penisa da bi utvrdili prosječnu veličinu

Otkrili su kako oni s duljinom penisa od oko 7,5 cm godišnje zarađuju u prosjeku oko 490 tisuća kuna.

Međutim, na drugom kraju ljestvice, oni s penisom dimenzija između 17 i 20 cm zarađivali su u prosjeku od 150 do 240 tisuća kuna godišnje.

Tablica za prikaz postotka ljudi na različitim poslovima sa svakom veličinom penisa:

Fizički radnici i umjetnici imaju najveće

Što se tiče napredovanja na poslu, oni s prosječnom veličinom penisa od 10,2 cm imali su najveći broj promaknuća u posljednjih pet godina (u prosjeku 2,9). Radnici koji se bave fizičkim radom činili su najveći udio onih s penisima veličine od 15 do 18 cm. Također, otkriveno je kako su oni u umjetničkim zanimanjima u prosjeku također 'dobro obdareni' te su činili najveći udio onih s penisima većim od 17 cm.

'TRENIRAJTE LJUBAVNI MIŠIĆ' Pokažite joj što je užitak: Evo kako povećati izdržljivost u krevetu - da erekcija traje dulje

 

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • nemabosne 20.11.2020.

    Da glupost boli.....

  • Momentum91 20.11.2020.

    U mene je ko smoki,jel to znači da sam papak ?

  • area 62 20.11.2020.

    Ako si nezaposlen badava ti i veliki 🤔🙃🤭

Komentiraj...
Vidi sve komentare