To je to što me zanima!

Ne propustite! Sutra čitateljima na dar kuharica s 20 recepata

Na kioscima ovog utorka potražite 24sata uz koje dobivate i slanu božićnu kuharicu. Pripremite fine lignje na brudet, polpete od hobotnice ili pureću roladu i uživajte u okusima
Vidi originalni članak

Sutra samo uz 24sata svim čitateljima darujemo prilog s 20 slanih recepata kojima nijedno nepce neće ostati ravnodušno. Ovih blagdana jednostavno nemojte nikamo žuriti nego se uz pomoć ovih recepata inspirirajte, odlučite se za neko od jela te na vrijeme obavite kupnju svih namirnica. Birajte između ribljih i mesnih ukusnih glavnih jela te uživajte u čarobnim okusima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fine lignje na brudet, polpete od hobotnice, pureća rolada s majčinom dušicom, kaduljom i timijanom ili ukusni janjeći kotleti samo su neka od jela koje možete pronaći na ovim stranicama.

Osim što izgledaju kao prava gastronomska poslastica koju bi vam poslužili i u najboljim restoranima, super stvar kod ovih jela je i to što priprema nije previše komplicirana, a okusi su božanstveni.

DA BUDU SAVRŠENA Bake otkrivaju recept iz 1942. godine - trik kako skuhati jaja

S tim će se sigurno složiti svi gosti i ukućani kojima ćete ih poslužiti. Zato ne oklijevajte nego odmah požurite na obližnji kiosk i pripremite jelovnik za nadolazeće blagdane. Želimo vam dobar tek! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare