To je to što me zanima!

Ne vole duhovite žene? Frajeri žele biti ti koji nasmijavaju...

Ako se želite svidjeti muškarcu, ne pokušavajte biti duhoviti - savjet je proizašao iz studije prema kojoj muškarci žele biti zabavnija strana u svakoj ljubavnoj vezi
Vidi originalni članak

Kod navođenja osobina koje ih privlače, i muškarci i žene će u top pet karakteristika obično smjestiti duhovitost, no čini se kako pripadnici jačeg spola ipak ne preferiraju šaljive žene, pokazala je studija Sveučilišta Miami.

Prema njoj, frajeri su glasali da su im privlačnije žene koje se smiju njihovim forama, a ne one koje same zbijaju šale i pošalice, ma koliko duhovite bile, piše Daily Mail. 

Srećom, žene se ne opterećuju time cijene li se njihove šale ili ne, no ovaj zaključak svakako potvrđuje teoriju kako su muškarcima najdraže žene koje se smješkaju i ne guraju u "prvi plan". Znanstvenici objašnjavaju kako žene vide duhovitost muškarca kao dokaz njegove inteligencije, a evolucijski je zadano muškarcima da pokušaju pobijediti druge muškarce, odnosno konkurenciju.

To mogu učiniti tako da pokažu kako su zabavniji nego drugi muškarci, dok se žene, koje su po svojoj prirodi izbirljivije, ne moraju nadmetati s drugim ženama u pogledu duhovitosti.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • Mala Fufica 13.03.2015.

    Aha, sad mi je jasno zakaj nemam dečka! :O

  • pinkness 12.03.2015.

    humor..jedan od najbitinijih stavki

  • vemaria 12.03.2015.

    izgubili zmo duhovitost,kriza je sve pojela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare