To je to što me zanima!

Ne znate koliko vam je 'čista' posteljina ako je niste namočili

Fotografije 'dubinskog pranja' Australka je podijelila na Facebooku u grupi 'Mums Who Clean', gdje je napisala da je 'potpuno zgrožena rezultatom', ali da je morala i drugima pokazati
Vidi originalni članak

Australka Sara čula je za jednostavno 'dubinsko pranje' posteljine pa ga je odlučila i sama isprobati, no zgrozila se kad je vidjela rezultat. Prvo je sve skinula sa kreveta, a onda stavila u kadu i ulila vruću vodu, ostavivši posteljinu da tako odstoji nekoliko sati.

Kad je došlo vrijeme da izvadi posteljinu iz kade, nije mogla vjerovati koliko je prljava voda u kojoj se namakala.

Sara je fotografije tog rezultata 'dubinskog pranja' podijelila na Facebooku u grupi 'Mums Who Clean', gdje je napisala da je 'potpuno zgrožena, ali da je morala i drugima pokazati'.

Na njima se vidi kupka s vodom, a zatim posteljina koja se u njoj namače - a treća fotka pokazuje koliko je prljava bila posteljina kad je dno kade ostalo crno i nakon što je Sara ispustila vodu. 

IDEMO PAJKITI Mame su sretnije i zadovoljnije kad djeca idu rano na spavanje

 - Voda nema sapuna, a prljavština je na dnu kade ostala i nakon što sam ispraznila kadu - napisala je u grupi i dodala da joj je to 'nevjerojatno jer ju je prala prije nekoliko dana'. 

A skoro su se svi iz grupe 'Mums who clean', koja inače ima 17.000 članova, nakon njene objave pitali bi li i njihova 'čista' posteljina tako izgledala nakon 'dubinskog pranja'. 

DA NE OSTARIMO PRIJE VREMENA Kako zagađenje utječe na kožu i kako mu umanjiti posljedice?

- Reakcije su bile odlične i puno je njih napisalo da je takva voda i njima ostala nakon ove metode pranja posteljine - rekla je Sara i priznaje da se dugo promišljala hoće ti sve uopće i objaviti koliko joj je neugodno bilo jer spava na toliko prljavoj posteljini. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Gujakis 27.02.2020.

    Jao bože glupe žene... pa iz aviona se vidi da je posteljina pustila boju i da boja odgovara posteljini!

  • 27.02.2020.

    Ni tepih ne bude toliko prljav, onaj mulj sto je na dnu ostao boze sacuvaj

  • ..D a r k w o o d.. 27.02.2020.

    Naravno, ja obavezno prije spavanja namačem posteljinu u 20 litarskom škafu! Nakon toga su mi zagarantirani mokri snovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare